Volt már valaki hasonló helyzetben unokatesójával?
Húsvétkor náluk aludtunk. Jó sokáig beszélgettünk vasárnap (hozzáteszem: évek óta először), majd nyomtunk pár játékot a gépen. Végül megnéztünk egy filmet, amin mindketten bealudtunk.
ATOMCIKI VOLT, hogy a szüleink keltettek fel, de amikor látták, hogy a tegnapi ruhánkban vagyunk, nem tettek fel hülye kérdéseket. Csak kiröhögtek minket. Ja és persze azóta is mindig gúnyolódnak, hogy egy fiúval aludtam együtt.
A ti szüleitek is ilyen bunkók???
Az igaz, de az uncsitesóm szobájában voltunk a kihúzott kanapén. Amit elvileg azért húztunk ki, hogy elférjen rajta a popcorn, és a délutáni süti maradéka.
Talán furcsán hangzik, de én azért megismételném a dolgot. Elvégre lassacskán eljutok abba a korba, amikor plüssállat helyett egy velem egyidős fiú is megteszi. :)
Na kíváncsi vagyok, hogy akkor mit poénkodnának? :)
Atomcukit olvastam először :D
Mondjuk az lehetett a szüleitek szemében, azért bökdösődnek :D
találj ki valami kamu dumát, és abbahagyják
pl: csak orál volt, mert mégis csak az unokatesod...
vagy azt, h beleszerettél, egyből kuss lesz xd
3: 16 évesek vagyunk.
4: "a szerető, viccelődő családodat te bunkónak tartod?"
Ha többször rászólok, hogy zavar, de folytatják, akkor az már nem vicces, hanem bunkó.
Bár poénból lefeküdnék vele. Végülis rendes srác. Na akkor baromkodjanak!
indiánimpera: Ez volt az eddigi legértelmesebb hsz. Majd azt mondom nekik, hogy lefeküdtem egy osztálytársammal, és őt akartam elfelejteni. Vagy pedig, hogy pettingeltünk, de felhívott, és megismételtük "felnőttesebben".
Vagy pedig - mivel volt rajtunk pléd - hozzájuk vágom: na és akkor mi van? Legalább családban marad az ilyen. Legalább tudják ki volt az első. :)
Mert ha két ember tényleg ennyire komolytalan, akkor tényleg az ő szintjükön kell velük beszélgetni. :)
7: Jogos. Elvégre mi van akkor, ha mindkét végén égeted a gyertyát? Inkább örüljenek annak, hogy a "fiúidat" is bemutatod. :)
Fatal_3rror_: Beszélgetni, és bealudni egymás mellett két külön dolog.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!