Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Rokoni kapcsolat » Miért mondják azt nekem...

Miért mondják azt nekem folyton, hogy amit én csinálok az nem munka? Rohadtul idegesít már.

Figyelt kérdés

Vágó és animátor vagyok, azt csinálom, amit szeretek. Önerőből költöztem fel Budapestre most már 2 éve. De egész életemben azt hallgattam a rokonságból, főleg nagyszülők és az ő nyomásukra néha szüleim részéről, hogy amit én csinálok nem munka, és mikor lesz végre egy "normális" állásom. Hogy mi a munka? Erre az a válasz, hogy ha felásol egy kertet édes fiam, az munka. Szerintük én egész nap csak ülök.

Hogyan értessem meg velük, hogy a szellemi munka is ugyanúgy munka? Nem beszélve arról, hogy forgatási napokon mondjuk 12 órát állni kell szinte egyfolytában, szóval ilyenkor azt se lehet mondani, hogy ne szakadna le a nap végére a lábam.

2017. máj. 19. 13:13
1 2 3
 21/23 anonim ***** válasza:
13%
Sosem értettem, miért kell fennakadni ilyenen. Ők még egy olyan korban éltek, ahol ez volt a trend. Ha te mai modern emberként képtelen vagy ezt felfogni-belátni, akkor mit vársz tőlük, mikor már semmi változást nem tudnak és nem is akarnak követni...
2017. máj. 21. 12:08
 22/23 anonim válasza:
Olyan munkád van, amit szeretsz, és nem letargiásan mész be dolgozni. Mi a rossz ebben? :)
2017. máj. 23. 20:26
 23/23 anonim ***** válasza:
Nem bántanám meg őket azzal, hogy nem csak az a munka, ami szenvedést, megerőltetést, és derékfájást okoz. És aki ügyes, vagy tehetséges, vagy okos, az az örömmel végzett tevékenységével is kereshet. Ráadásul sokkal többet, mint kertásással.
2017. máj. 24. 00:12
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!