Nektek is van olyan csaladtagjaitok akik a latszatnak elnek?
Drága ruhákkal,sminkel,színjátékkal,álarcal takarják a sz-r életüket,mert senki nem meri felválallni önmagát,a hibáit,öszinteségét,senki nem válal felelösséget az életéért,még ha el is b..ta!
De ezek a gyávan emberek,akik azt hiszik felnőttek,de nem azok,hanem gyerekek maradtak. :(
Biztosan van az én környezetembe is ilyen.
Szem a lélek zükre. Lehet hogy az ilyeneknek a szemébe néznénk, és mindent elárul.
Hogyne volna. A tágabban vett családon belül több is.
Visszakérdeznék ezzel kapcsolatban: ha nem ilyen vagy, mert mondjuk egy éltesebb autóval jársz (nem szakadt, meg nem zörög csak koszos), és mivel földesúton laksz, ezért feleslegesnek tartod lemosni (napi 2x), akkor miért tartanak igénytelennek?
Aztán itt a kisvárosi benzinkúton futottam össze és csodálkoztam el: jön a szép-nagykocsi, beáll, figura kiszáll, megtankol kerek 2000Ft-ért. Továbbmegy. Kívülről ő bizony egy sikeres üzletember. A valóság? ... :)
Azért lehet, mert az ember szeret ítélkezni, főleg, ha ettől jobban érezheti magát (persze nem minden ember).
Sokkal többre értékelek egy tartalmas beszélgetést egy kisvárosi (értsd: olcsó) ételbárban, mint az üres fecsegést a csudatrendi kávézóban. Kinézetre igénytelenebb, de a hangulata messze jobb...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!