Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Rokoni kapcsolat » Ez normális? Többi lent

Ez normális? Többi lent

Figyelt kérdés
A nagybatyamal uncsimek vagyunk és vigyázunk rájuk ,erre ők kicsit zajogtak meg minden a kicsi még alszik ,ő meg elorditja magát kus kis ,kusoljatok már lekvert két pofont neki és ott ült mellettük ,(mellesleg egy naplopo semmire kellő )nm az ő gyerekei akkor meg mi köze van hozzá egesz nap itt van és nm csinál semmit de még neki áll feljebb hogy rosszak .
2017. ápr. 7. 13:25
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Most próbáld meg, szép, kerek, magyar mondatokkal. Kösz.
2017. ápr. 7. 13:56
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
Legysizves ird ki magyarul, de uncsik nelkul. Tudod, nalam meg mindig az "uncsi" unalmast jelent.
2017. ápr. 7. 14:17
 3/8 anonim ***** válasza:
100%
Hogy mivaan? :O
2017. ápr. 7. 14:24
 4/8 anonim ***** válasza:
100%
Ahogy elnézem nálatok az egész család nem normális.
2017. ápr. 7. 16:39
 5/8 anonim válasza:
100%
???
2017. ápr. 7. 16:46
 6/8 anonim ***** válasza:
100%

Oké, én ezt most nem értem, pedig elolvastam ötször. Annyit sikerült kihámoznom belőle, hogy van egy nagybátyád, aki sok időt tölt nálatok. Írtad, hogy unokatestvérekre vigyáztok (először arra gondoltam, hogy nagybátyád gyerekei), őket is vitte magával, hogy ti vigyázzatok rájuk. Szóval az unokatestvérek közül a nagyobb gyerekek zajongva játszottak, a kisebb meg aludt; erre a nagybácsi belekezdett a patáliába és felpofozta a zajongókat, miközben ott ült mellettetek, mert amúgy semmit nem csinál, mert naplopó. Aztán meg írod, hogy nem az ő gyerekei, akkor gondolom nevelt gyerekei..hol van az anyjuk? Mindegy, még így sem értem.

27/N

2017. ápr. 7. 17:07
 7/8 anonim ***** válasza:
Na ez az a szint értelmetlen fogalmazás(???)ban,ami már moderálásért kiált.....
2017. ápr. 7. 22:03
 8/8 ~GekkóNiki~ ***** válasza:
Oké. Nagybátyádnál vagytok, az unokatestvéredékkel, rájuk vigyáztok. A kicsik akik gondolom az unokatestvéred gyermekei zajongtak. Illetve egy kicsi aki gondolom az unokatestvéred legkisebb gyermeke aludt. Erre a nagybátyád aki egy naplopó semmirekellő az unokatestvéred gyermekeire ráordított, hogy kussoljanak és adott két nagy pofont nekik. Ti pedig, vagyis gondolom te, illetve az unokatestvéred mellettük ültetek. Te pedig nem érted, hogy ha nem a nagybátyád gyermekei akkor mi köze hozzá. Nos az tény, hogy a nagybátyád túl agresszívan lépett fel, lehet, hogy rossz napja volt. Viszont az ő háza/lakása ahol ő parancsol. Ennek, és az agressziójának tudatábab vigyétek legközelebb hozzá unokatestvéreddel a gyermekeit. Ha tudjátok, hogy zavarják a gyerekek, ne menjetek hozzá annyit.
2017. ápr. 10. 17:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!