Hirtelen miért lettem fontos nekik?
Szüleim 13 éve külön vannak. Onnantól apám rokonai nem beszéltek velem, nem kerestek. Se karácsonykor, se semmikor. Nekem az ő civakodásaik miatt volt pár éves durva depressziós korszakom. Mikor kilábaltam belőle 3 évvel ezelőtt nem is gondoltam már rájuk.
2 éve össze jöttem és össze költöztem a párommal. Dolgozom élem az életem. Tavaly apám rokonai felhívtak menjek el ilyen olyan bulijaikba. Furcsálltam az egészet. Az egyiket keresztanyámnál le is mondtam ő erre mindenfélének elhordott a telefonban ( amúgy is elég nyers és bunkó a stílusa, nem is bírom őt) . Ennek egy éve. Azóta se vele se a többi rokonnal nem beszéltem. Most pár napja keresztanyám újra hívogat. Nem vettem fel neki. Nem vagyok rájuk kíváncsi. Nagyon álszent embereknek tartom őket. Arról nem is beszélve apám mindig szemétnek meg hülyének állított be előttük. Ők el is hitték neki. Keresztanyum szerint apám szent. Miközben tudja hogy engem állandóan vert és csúnyán bánt velem. Komolyan nem értem mit akarnak ezek az emberek még tőlem?
Gőzöm nincs, hogy miért akarják felvenni veled ennyi idő után a kapcsolatot, én is csak találgatok.
Lehet, hogy apád akar közeledni, csak nem mer, ezért a keresztanyádon keresztül tapogatódzik a hozzáállásodról.
Lehet, hogy felismerte, hogy öregszik, esetleg van valamilyen betegsége és jó lenne most már, ha valaki nyakába varrhatná magát.
Én biztos, hogy nem lennék rá és a pereputtyára kíváncsi és nem nyitnék feléjük még egy beszélgetés erejéig sem, de nekem ilyen szempontból nagyon konok természetem van, nem tudok felejteni.
Különösen, ha felismerem, ha a kapcsolatból megint csak a
másik akar hasznot kovácsolni, ahogy ez esetben is nagyon valószínű.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!