Hogy választhatnám szét őket?
Egy boldog párkapcsolatban teljesen mindegy, hogy ki mennyit keres.
Egy boldogtalan, felszínes, unalmas vagy rosszul működő kapcsolatban/házasságban jönnek elő folyton az anyagi problémák meg a szemrehányások a keresettel kapcsolatban. A húgod egy boldog házasságban él. Te pedig egy felszínes, rossz házasságban, ahol neked az a fő szempont, hogy a másik ember a kapcsolatban ugyanannyit keressen, mint te, vagy max többet, mert neked van luk a lábad között.
Inkább ne is írj semmilyen kommentet többet kérdező, mert ez egyre szánalmasabb lesz, ahogy magyarázkodsz.
Kedves utolsó előtti! képzeld mi a férjemmel mindketten tanárok vagyunk, és a fizetésünk is nagyjából megegyezik... :)
Akkor már értem :) Az böki a csőrödet, hogy az informatikus fizetésből sokkal jobban élnek, mint ti a két tanáriból, és irigy vagy a férjére, hogy kevesebbet keres, mégis jobban él. Téged pedig nem tud a férjed ilyen szinten felemelni, mint ahogyan a testvéred a saját házastársát?
Állandóan ő fizet mindent. Mikor mennek nyaralni azt is ő fizeti, ami szerintem elég gáz, mert ez a férfi dolga lenne.
Neked minden ilyesmit fizet a férjed, te meg elspájzolod szépítkezésre a fizetésedet? A húgodék talán külön kasszán vannak, hogy ezt így számon kell tartani?
Vagy mi a bajod? Ciki egy nem diplomás sógor? Manapság, amikor a bölcsészkarra a leggyengébb emberanyag - aki sehol máshol nem rúgna labdába - megy továbbtanulni, én nem vágnék úgy fel egy tanári diplomára...
Szerintem te szimplán csak mocskosul irigy vagy a sógorodra, amiért a húgod sok mindent fizet neki, meg a húgodra is azért, mert sokkal jobban keres, mint te. A tanári diplomára szívem pedig nem vágnék fel, ugyanis azok, akiket nem vettek fel máshová, simán elmennek tanárnak. Egy kényszerszakma lett, telis-tele inkompetens, tanárnak abszolút nem való emberekkel. Szóval semmivel sem vagy "jobb", mint a gyári munkás sógorod. Azt meg nem is értem, hogy mi közöd van ahhoz, hogy ők hogyan osztják el egymás között a pénzt.
Ha pedig nálatok az van, hogy a férjed mindenre meghívogat, meg sok mindent ő fizet, miközben te a fizetésedet szépen elrakosgatod magadnak, akkor te sokkal jobban kimeríted a kihasználás fogalmát. Rád tökéletesen illik az a mondás, miszerint sajnos a rokonait nem válogathatja meg senki. Pénzéhes lotyó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!