Anyukám szét van esve. Mit tegyek?
A szüleim évek óta együtt dolgoznak és az utóbbi időben nagyon rossz hatással van rájuk. Régebben is voltak komoly viták de már addig fajultak hogy kihat az egész családra. A húgaim is nagyon rosszul viselik. Legidősebb létemre (15) nem tudok mit csinálni. Mondtam nekik hogy menjünk el családterapeutához de rajtam kivül mindemki rossz ötletnek tartja. De én ezt már nem birom, szivem szerint már öngyilkos lettem volna ha nincs egy tündéri 7 éves kishúgom.
Mit tehetnék hogy kirángássam a családom ebből a depressziós állapotból?
Nagyon kérem hogy segítsenek, mert komolyan nem tudom mit tehetnék hogy ne vesszen oda a családunk.
Sajnálom, az én családom is szét van esve, csak a szüleim nem vallják be maguknak...
Ezt mindenképpen mondd el édesanyádnak, vagy intézd úgy, hogy meglássa ezt a kérdést. Ha ez magvan és kérdőre von, akkor ne magyarázd ki magad!
Apámról inkább ne is beszélgessünk.
Még rosszabb
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!