Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Rokoni kapcsolat » Haza költöznél egyedül, vagy...

Haza költöznél egyedül, vagy anyósodékhoz a férjeddel?

Figyelt kérdés
Férjemmel anyagi problémáink adódtak, nem fogjuk tudni fizetni az albérletet. Pár hónap alatt rendeződni fogunk, addig viszont mennünk kell. Ketten mehetnénk anyósékhoz, de nem jövök ki velük jól, így én inkább hazamennék anyukámhoz. Hozzánk viszont nem jöhet a férjem, mert nagyon szűkösen vagyunk, nem megoldható. Ti mit tennétek? Mennétek külön erre a 3 hónapra, vagy inkább az anyósékhoz, akikkel nagyon nem jó a viszony?
2016. dec. 3. 17:03
1 2 3
 21/28 anonim ***** válasza:

Különköltöznék. Mások ennél sokkal tovább élnek távkapcsolatban, mégis kibírják.

Meg gondolom, azért a 3 hónap alatt találkoztok, nem?

Nem költöznék utálatos anyóshoz. :) (Mindegy, miért utáljátok egymást.)

2016. dec. 4. 10:38
 22/28 anonim ***** válasza:
Nem ítélkezett senki, de ha nem lennének a szülők, akkor hova mennétek? Hajléktalanszállóra? Vagy akkor nem végeznél iskolát?
2016. dec. 4. 12:42
 23/28 A kérdező kommentje:
De vannak szülők és senki nem mondta, hogy nincsenek. Minden lehetséges variációt végig kell vizsgálni, ami nincs? Akkor elleszünk egy darabig.
2016. dec. 4. 12:55
 24/28 anonim ***** válasza:
71%

Kérdező, abszolút jogos, hogy nem a megtakarításotokhoz nyúltatok, hanem inkább az albérletet mondtátok fel. Okos döntés.

3 hónap nem olyan hosszú idő, szerintem se menj anyóshoz, ha rossz a viszony.

2016. dec. 5. 11:50
 25/28 anonim ***** válasza:
Ebben az esetben külön. Jelenleg mi is távkapcsolatban élünk 4 hónapja, de tavasszal költözök anyósomékhoz. Sajnos nálunk más az oka, de szerintem külön mennék.
2016. dec. 5. 19:34
 26/28 anonim ***** válasza:
20%

16-os: Miért legyen alázatos?

Mert aki nem ugrálhat, annak muszáj némi alázatot mutatnia az élettel szemben, azért. Ugyanis vagy ura lehetsz az életednek, vagy szolgája. Ők pedig jelenleg nem urak.

2016. dec. 6. 14:54
 27/28 A kérdező kommentje:
Mennyi érdekes gondolkodás van! Köszönöm a válaszokat! Ahogy írtam a kérdés előtt is tudtam a saját válaszom, csak kíváncsi voltam. Ezt a 3 hónapot észre se fogjuk venni majd az idő távlatából. :) Kibírtunk mi ennél többet is és lesz majd jobb is, hamarosan saját otthonnal. :)
2016. dec. 6. 16:52
 28/28 anonim ***** válasza:
na mi a hányás van veletek?
2017. jún. 23. 03:41
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!