Haza költöznél egyedül, vagy anyósodékhoz a
férjeddel?
9!
A saját lánya férjét nyugodtan kerulgethetne 3 hónapig, hogy segítsen rajtuk. Pláne, hogy jo eséllyel nagyon nem is találkoznának, hiszen gondolom mindhárman dolgoznak
2016. dec. 3. 19:14
Ha annyira nem futja, hogy albérletet sem tudtok fizetni, akkor inkább légy alázatos és menj a férjeddel, mintsem külön. Ennyi áldozatot egy házasságban meg lehet hozni.
2016. dec. 3. 19:24
Én csóró vagyok, de alázatos nem. A kettőnek semmi köze egymáshoz. S az nem alázat, hogy marja egymást két ember, ha nagyon mérges a viszony.
2016. dec. 3. 19:43
Én inkább dolgozni mennék. Olyan nincs, hogy 2 fizetésből nem jön ki egy kicsi albérlet.
Ha egyszer lesüllyedtek odáig, hogy vissza kelljen menekülnötök a szülőkhöz, akkor később sem fogtok megállni a saját lábatokon, örökké kelleni fog a segítség.
2016. dec. 3. 19:47
Bérelnénk csak egy kisszobát,de együtt.
2016. dec. 3. 20:14
Miért kellene alázatosnak lennie? Senkinek semmi köze hozzá, hogy miért nincs megtakarításuk, nem ez volt a kérdés, de egyébként mindenhez két ember kell!
Ne menj az anyósékhoz, főleg, hogy nem kedvelitek egymást. 3 hónapot kibírtok külön, és legalább nem sérül senki a helyzet miatt.
2016. dec. 3. 20:29
Nagyon sokan kerülnek nagyon nehez helyzetbe ebben az országban. Aki nem latja es ezen ítélkezik (6, 14), az szűk látókörű. Az ilyenek inkabb hallgassanak.
Mindenki magából indul ki, ezert a vélemények elterok lesznek. Ami kettőtöknek a legelfogadhatobb, azt tegyétek.
2016. dec. 3. 20:39
18/28 A kérdező kommentje:
Diplomás eü dolgozó vagyok, a férjem közalkalmazotti minimált kap. Éppen váltunk, Ő munka mellett az első, én a második diplomámat szerzem. Van két lakás előtakarékosságunk és az én iskolám már fizetős. Nagyon elfogom magam szégyellni, hogy a havi 100 ezres megtakarítás mellett, váltás közben éppen nem futja albérletre budapesten. Szobákat néztünk, de a házasokért nem rajongnak. Értelemszerűen nem a lakás megtakarítást fogjuk bedönteni, hanem az iszonyat drága albérletet. Anyámnál kriminálisak a körülmények, én se szívesen megyek, de ez maradt. A férjem nem férne el, ezt nem fogom tovább ecsetelni. Anyóshoz nem megyek, nem teremtek még több konfliktust. Ezt már a kérdés kiírásakor is tudtam, csak érdekelt más mit tenne. Hogy egyesek fejében 3 mondat után, a körülmények 0 ismeretével életképtelen lettem, az sajnálatos. Nem nekem, nekik.
Ha te eldöntötted,és mások véleménye nem érdekel,akkor már a kérdésnek sincs értelme.Amúgy én ebben a helyzetben biztos,hogy nem a diplomát helyezném előtérbe.A lakhatáa fontosabb.A diplomát letenném akkor,mikor van rá keret.Arról nem is beszêlve,hogy nem költöznék külön tőle.Amúgy mi a biztosíték rá,hogy csak 3 hónap az egêsz?
2016. dec. 4. 09:27
20/28 A kérdező kommentje:
Attól még érdekelhet, más hogyan döntene, nem? Az nem érdekel, aki korlátolt és ítélkező. Most vettek át a 2. diplomámmal, azzal, amit szeretek, dolgozni. Mivel még nincs kézben a diploma, nem kapom meg azt a bért. Bő két hónap múlva megfogom a megállapodás szerint, addigra lesz diploma is.
Kapcsolódó kérdések: