Ti ezért pénzt kérnétek?
Figyelt kérdés
Mert én nem... csak egy barátom így vélekedik. Naponta félórát angolozom az unokaöcsémmel. Szerintem azért mondhatta, mert tudja, hogy a hátam közepére sem kívánom a gyereket, de attól még szerintem ezért pofátlanság pénzt kérni.2016. nov. 5. 13:47
2/14 anonim válasza:
Pofámról leégne a bőr ha rokont kisegítenék és cserébe pénzt kérnék,pláne 30 percekért.
3/14 A kérdező kommentje:
Hát, ez az...
2016. nov. 5. 14:01
4/14 anonim válasza:
mivel a rokonod, igy "illik" segíteni :)
5/14 anonim válasza:
És a hét minden napján? Mert az azért már heti 3,5 óra, ami nem kevés, főleg ha még nem is bírod a gyereket. Azért nem kicsit pofátlanság ingyne nyelvtanárnak használni a rokont, jártam én is unokatestvérhez nyelvet tanulni és nem kértem ingyen, neki is, nyilván neked is erőfeszítés, felkészülés. Valahol igaza van a barátodnak.
6/14 anonim válasza:
Én nem kérnék pénzt, viszont az is igaz, fordított esetben, ha a rokon nem is kér semmit, azért havonta meglepném valamivel. (vásárlási utalvány, ajándékcsomag, mozi-koncertjegy). Mert veled rengeteget spórolnak azért.
7/14 anonim válasza:
Minden családban más szokás van.
Valamilyen szinten Neked is hasznos lehet, hiszen a tanítás által Te is többet foglalkozol az angollal. Gondold magad az unokatasótok helyzetébe: fordított esetben mit éreznél?
Attól is függ, milyen a családi kapcsolat, mennyire van számon tartva, ki mennyit ad a másiknak.
8/14 anonim válasza:
Szerintem az pofátlanság, hogy nem jut eszükbe maguktól adni. Magántanárnál minimum 500 forint lenne fél óra, ami havonta már 15 ezer, ők meg jól kihasználnak.
Én a helyedben megmondanám nekik, hogy sok a dolgod, nem érsz rá többet. Persze ha szívesen csinálod, vagy jól keresel és nincs szükséged a pénzre, akkor csináld nyugodtan.
9/14 anonim válasza:
Hát ha pénzt nem is adnak érte, azért valami apróságot vehetnének neked. Legalább valami csokit vagy ilyesmi..Lehet, hogy naponta csak fél óráról van szó, de akkor is..
10/14 ...wait for it... válasza:
Én nem kérnék érte.
Bytheway számíthatsz valami kis jutalomra a fáradozásaidért szerintem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!