Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Rokoni kapcsolat » Ti ezért pénzt kérnétek?

Ti ezért pénzt kérnétek?

Figyelt kérdés
Mert én nem... csak egy barátom így vélekedik. Naponta félórát angolozom az unokaöcsémmel. Szerintem azért mondhatta, mert tudja, hogy a hátam közepére sem kívánom a gyereket, de attól még szerintem ezért pofátlanság pénzt kérni.
2016. nov. 5. 13:47
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
60%
Nem kérnék.
2016. nov. 5. 13:53
 2/14 anonim ***** válasza:
48%
Pofámról leégne a bőr ha rokont kisegítenék és cserébe pénzt kérnék,pláne 30 percekért.
2016. nov. 5. 13:55
 3/14 A kérdező kommentje:
Hát, ez az...
2016. nov. 5. 14:01
 4/14 anonim ***** válasza:
18%
mivel a rokonod, igy "illik" segíteni :)
2016. nov. 5. 14:03
 5/14 anonim ***** válasza:
92%
És a hét minden napján? Mert az azért már heti 3,5 óra, ami nem kevés, főleg ha még nem is bírod a gyereket. Azért nem kicsit pofátlanság ingyne nyelvtanárnak használni a rokont, jártam én is unokatestvérhez nyelvet tanulni és nem kértem ingyen, neki is, nyilván neked is erőfeszítés, felkészülés. Valahol igaza van a barátodnak.
2016. nov. 5. 14:05
 6/14 anonim ***** válasza:
94%
Én nem kérnék pénzt, viszont az is igaz, fordított esetben, ha a rokon nem is kér semmit, azért havonta meglepném valamivel. (vásárlási utalvány, ajándékcsomag, mozi-koncertjegy). Mert veled rengeteget spórolnak azért.
2016. nov. 5. 14:34
 7/14 anonim ***** válasza:
66%

Minden családban más szokás van.

Valamilyen szinten Neked is hasznos lehet, hiszen a tanítás által Te is többet foglalkozol az angollal. Gondold magad az unokatasótok helyzetébe: fordított esetben mit éreznél?

Attól is függ, milyen a családi kapcsolat, mennyire van számon tartva, ki mennyit ad a másiknak.

2016. nov. 5. 14:39
 8/14 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem az pofátlanság, hogy nem jut eszükbe maguktól adni. Magántanárnál minimum 500 forint lenne fél óra, ami havonta már 15 ezer, ők meg jól kihasználnak.

Én a helyedben megmondanám nekik, hogy sok a dolgod, nem érsz rá többet. Persze ha szívesen csinálod, vagy jól keresel és nincs szükséged a pénzre, akkor csináld nyugodtan.

2016. nov. 5. 14:58
 9/14 anonim ***** válasza:
100%
Hát ha pénzt nem is adnak érte, azért valami apróságot vehetnének neked. Legalább valami csokit vagy ilyesmi..Lehet, hogy naponta csak fél óráról van szó, de akkor is..
2016. nov. 5. 15:01
 10/14 ...wait for it... válasza:
42%

Én nem kérnék érte.

Bytheway számíthatsz valami kis jutalomra a fáradozásaidért szerintem.

2016. nov. 5. 15:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!