Ti mennyit (Ft ) kérnétek ezert? ( bővebben lent)? SÜRGŐS!
Figyelt kérdés
Van egy hirdetés az OLX-en amibe le van írva, hogy kutyára vigyázast vállalok, jol nevelt , szobatiszta kutyára. Felhívott egy nő es kérdezte, hogy el tudnám-e vinni sétálni a 7 eves bolognese kutyáját reggel es du. , mondtam, hogy persze. Azt nem mondta, hogy meddig kell setalni vele. Azt mondta, hogy mondjak egy arat, de nem tudom mennyit szoktak kérni ilyenert . Sürgős lenne, mert holnapra beszéltük meg, hogy felhív es beszélünk2014. okt. 13. 19:07
1/4 anonim válasza:
Budapesten 700-1000ft/ óra
Vidéken örülj ha 500 ft-ot kapsz 1 órára.
Igazából én többet mondanék és ha húzza a száját akkor picit add lejjebb.
2/4 anonim válasza:
Én alkalmanként 500-at kérnék. Bár ez majdnem nulla pénz, de ha többet kérsz, akkor felmegy facebookra, ráír egy random kamaszra a kerületében, és az boldogan elvállalja majdnem semmiért. Persze ha csak nincs valamilyen állatokhoz kapcsolódó szakmád, akkor lehet valamivel több, de még így se sokkal, hiszen vannak kutyapanziók, amik vállalnak sétáltatást is.
3/4 anonim válasza:
Először 2 órára kérj tőle 1200at ha az nem tetszik neki akkor vidd le ezerre. Egy órára pedig kérj el 700at.
4/4 A kérdező kommentje:
Bocsi, az lemaradt, hogy Sopronba lenne, köszi a gyors válaszokat :)
2014. okt. 13. 19:36
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!