Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Rokoni kapcsolat » Anyósom azt állítja nem a...

Anyósom azt állítja nem a férjemé a kisfiúnk. Feljelenthetem?

Figyelt kérdés

2016. okt. 25. 20:30
1 2 3 4
 11/37 anonim ***** válasza:
7%
ha már megszületett a gyerek akkor 40 ből meg van. Ha méng nem született meg valóban 4-500 rugó. Érdemesebb erre költeni mert egy per drágább lesz és ott is bizonyítani kell az igazad, nem csak bemondásra megy szóval a kérdező mindenképpen vesztes pozícióban van.
2016. okt. 25. 21:03
 12/37 anonim ***** válasza:
75%

Tapasztalat: megszüntetitek vele a kapcsolatot, utána le se sz@rjátok. Nekünk csak ez vált be, előtte 5 évig keserítette meg az èletünket.

De amúgy simán feljelentheted ha van tanu...legalább írásba is adta?

2016. okt. 25. 21:04
 13/37 anonim ***** válasza:
73%

Kedves 13. kommentelő. Az előző kommentedre azért kaptál 9%-ot, mert már ott lehetett érezni, hogy egy kötözködő segg vagy és minket ez egyáltalán nem győzött meg. Ja és még valami már 8%-on van. De lehet, hogy már nulla.

A másik, milyen álszentek? Mi köze van ennek az álszentséghez? Azért nem vagyunk álszentek, mert tanácsot adunk valakinek.

Nem csodálkozom, hogy az utóbbi kommentedet is lepontozzák.

2016. okt. 25. 21:17
 14/37 anonim ***** válasza:
14%

Én kérek elnézést. Nem állt szándékomban kötekedni senkivel, mindössze föltettem egy eldöntendő kérdést, amire az emberi faj természetéből adódóan a válasz egyáltalán nem triviális és egyértelmű.

Csupán rá szerettem volna mutatni, hogy mint "elméleti lehetőség" ez is ott van, az eseménytér nem elhanyagolható része.

2016. okt. 25. 21:31
 15/37 anonim ***** válasza:
83%
Mi a pitsának? De komolyan... Megszüntetni vele a kapcsolatot és aztán magasról tenni rá.
2016. okt. 25. 21:32
 16/37 anonim ***** válasza:
6%
Ja, hogy ha valaki nem az anyóst ekézi, az kötözködő segg... Gratulálok!
2016. okt. 25. 21:35
 17/37 anonim ***** válasza:
2%
Van még mit tanulnotok...
2016. okt. 25. 21:36
 18/37 anonim ***** válasza:
78%
Hát én biztos inkább kiröhögném, és még húznám az agyát is vele, pl hogy milyen jó kis swinger partikra jártatok mikor fogant, sose lehet tudni, igaza van mama,tényleg jobban hasonlít a postásra, meg ilyenekkel.
2016. okt. 25. 21:49
 19/37 DuplaKV ***** válasza:
88%

Feljelentheted, de én inkább visszakérdeznék, hogy most magából indult-e ki.

Mellesleg hosszútávon jobban megéri, ha te és a férjed is ignoráljátok.

2016. okt. 25. 22:13
 20/37 anonim ***** válasza:
10%
Kedves #20! Megkérdezhetem, hogy konkrétan milyen indokkal jelentettél? Az oké, hogy az itt kommentelgetők nagy része képtelen stabilan megállni a racionalitás szikár talaján, javarészt érdemi élettapasztalat hiányában, de az, hogy van aki egy pici fanyar humort sem tud elviselni, és ennyire berág, arra most speciel nem számítottam.
2016. okt. 25. 22:31
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!