ha már megszületett a gyerek akkor 40 ből meg van. Ha méng nem született meg valóban 4-500 rugó. Érdemesebb erre költeni mert egy per drágább lesz és ott is bizonyítani kell az igazad, nem csak bemondásra megy szóval a kérdező mindenképpen vesztes pozícióban van.
2016. okt. 25. 21:03
12/37 anonim válasza:
Tapasztalat: megszüntetitek vele a kapcsolatot, utána le se sz@rjátok. Nekünk csak ez vált be, előtte 5 évig keserítette meg az èletünket.
De amúgy simán feljelentheted ha van tanu...legalább írásba is adta?
2016. okt. 25. 21:04
13/37 anonim válasza:
Kedves 13. kommentelő. Az előző kommentedre azért kaptál 9%-ot, mert már ott lehetett érezni, hogy egy kötözködő segg vagy és minket ez egyáltalán nem győzött meg. Ja és még valami már 8%-on van. De lehet, hogy már nulla.
A másik, milyen álszentek? Mi köze van ennek az álszentséghez? Azért nem vagyunk álszentek, mert tanácsot adunk valakinek.
Nem csodálkozom, hogy az utóbbi kommentedet is lepontozzák.
2016. okt. 25. 21:17
14/37 anonim válasza:
Én kérek elnézést. Nem állt szándékomban kötekedni senkivel, mindössze föltettem egy eldöntendő kérdést, amire az emberi faj természetéből adódóan a válasz egyáltalán nem triviális és egyértelmű.
Csupán rá szerettem volna mutatni, hogy mint "elméleti lehetőség" ez is ott van, az eseménytér nem elhanyagolható része.
2016. okt. 25. 21:31
15/37 anonim válasza:
Mi a pitsának? De komolyan... Megszüntetni vele a kapcsolatot és aztán magasról tenni rá.
2016. okt. 25. 21:32
16/37 anonim válasza:
Ja, hogy ha valaki nem az anyóst ekézi, az kötözködő segg... Gratulálok!
2016. okt. 25. 21:35
17/37 anonim válasza:
Van még mit tanulnotok...
2016. okt. 25. 21:36
18/37 anonim válasza:
Hát én biztos inkább kiröhögném, és még húznám az agyát is vele, pl hogy milyen jó kis swinger partikra jártatok mikor fogant, sose lehet tudni, igaza van mama,tényleg jobban hasonlít a postásra, meg ilyenekkel.
2016. okt. 25. 21:49
19/37 DuplaKV válasza:
Feljelentheted, de én inkább visszakérdeznék, hogy most magából indult-e ki.
Mellesleg hosszútávon jobban megéri, ha te és a férjed is ignoráljátok.
2016. okt. 25. 22:13
20/37 anonim válasza:
Kedves #20! Megkérdezhetem, hogy konkrétan milyen indokkal jelentettél? Az oké, hogy az itt kommentelgetők nagy része képtelen stabilan megállni a racionalitás szikár talaján, javarészt érdemi élettapasztalat hiányában, de az, hogy van aki egy pici fanyar humort sem tud elviselni, és ennyire berág, arra most speciel nem számítottam.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!