Sógornők a nagyítók alatt? Kinek milyen a viszonya a sógornőjével? Legdurvabb eset?
Figyelt kérdés
2016. okt. 24. 14:35
11/18 anonim válasza:
Párom hugával nem nagyon tartjuk a kapcsolatot, mert egy ingyenélő, haszonleső ember. A tesóm barátnőjét viszont imádom.
12/18 anonim válasza:
Tesóm feleségével nem rajongunk egymásért, de kulturáltan viselkedünk, olyan gyakran nem találkozunk egymással, hogy ez terhes legyen számunkra. Férjem oldaláról származó sógornők közül van, akivel jóban vagyok, a hisztist és a lehúzóst pedig leépítettem.
13/18 anonim válasza:
Egy sógornőm van, egyszerű, aranyos nő.
Anyósom, férjem mégsem kedveli. Talán azért, mert jóval fiatalabb a sógornál és előítéletesek. Én jókat tudok vele beszélgetni és bírom, hogy mindig optimista, segít a kóbor állatokon, hajléktalanoknak visz ételt, stb.
14/18 anonim válasza:
Semmilyen. Nem kedveljük egymást, de ha találkozunk (szerencsére ritkán, mert külföldön élnek) akkor normálisan viselkedünk egymással. Ő tesz rám kis aljas megjegyzéseket a hátam mögött (természetesen eljut hozzám, sőt volt, hogy hallottam is élőben) de csak nevetek rajta, nem hat meg.
15/18 anonim válasza:
Nekünk semmilyen a viszonyunk.Nem keressük egymást,mert a férjem nincs vele jóba.
16/18 anonim válasza:
Én jóban vagyok vele. 6 évvel kisebb nálam, még egyetemista.
17/18 anonim válasza:
Nekem jelenleg nincs sógornőm.
De a volt barátom húgával mai napig találkozgatunk és beszélgetünk.
Eleinte mikor megismertem nem igazán szerettem, naív volt és kicsit rendetlen is,de megváltozott és utána nagyon jó barátnők lettünk.
18/18 anonim válasza:
Az egyik exem bátyjának a barátnője egy elbeteg rib**c volt. Névtelen zaklató levelekkel bombázott, szétvágta a ruháimat stb....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!