Családon belüli szabályok érvényesítése?
Vannak olyan esetek, amikor a család nagyon át tud esni a ló túloldalára, és sehogy sem akarja elfogadni a frissen bekerült tagot. Ők akkor is belekötnének, ha olyan lenne a fiú, mint egy Kovács.
De van eset, amikor jogos. Az én párom öccsének friss barátnője egyszer, 2 feles pálinka után látni vélte bennem a "sortstársat". Nem volt neki szimpatikus anyósom, és nekem kezdte el szidni. Anyósom egyébként egy áldott jó asszony, csak karakán, de sosem bántó. Majd beszélt arról is, hogy lehet, hogy otthagyja az iskolát is, mert senki sem szereti őt ott és kirekesztik. Aztán pedig az következett, hogy ő úgy is hamar anyuka szeretne lenni, úgyhogy felesleges is az érettségi, mert baba mellett nem jutna ideje tanulni. Na, én akkor mondtam neki, hogy ebben a családban nem divat a másik hátbatámadása, egyenesen beszéljük meg a problémákat. Sem nem vagyunk iskolázatlan népség, és az érettségi a minimum, ami elvárható. Majd megmondtam, hogy 18 évesen, 2 hónapos kapcsolatba sem szülünk a semmire, mert olyat csak a rosszabb fajta "C" kategóriások csinálnak. Én voltam a bunkó πcsa a szemében, nyilván. Azóta már, micsoda meglepetés, nincsenek együtt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!