Unokatesóm meglátott meztelenül, ez most ciki szerintetek?
Nálam van vendégségben. Én meztelenül alszom mindig, hajnalban nagyon szomjas voltam és kimentem a konyhába inni, úgy ahogy voltam, ruhátlanul. Nem is gondoltam, hogy ébren van és ő is épp kijön. Én meg egyszer csak ott voltam előtte meztelenül. Ő pólóban meg boxerban alszik. Nem szóltunk semmit, csak engem bánt a dolog. Olyan félálomban voltam, hogy eszembe sem jutott felkapni valamit addig, amíg kimegyek a konyhába.
Ez nagyon ciki szerintetek?
Fiúk vagyunk mindketten egyébként.
Komolyan ez a legnagyobb problémád, amit feltétlenül ki kellett ide írnod???
Egyébként nem.
egy kicsit én cikinek tartom, de azért gondolom mindketten láttatok már másokat meztelenül, szóval nem a világ vége.
még jó hogy mindketten fiúk vagytok.
mondjuk én senkit nem ismerek , akiről legalábbis tudnám h meztelenül alszik. lehet van akinek ez jó érzés, de sokan egészségtelennek is tartják. mondjuk én eleve fázós vagyok, úgyhogy nyáron ráadásul hosszú pizsi és vastag takaró...
(lányvok)
Mi ezzel a gond? Minden normális ember meztelenül alszik. Különben is te vagy otthon, neki kell alkalmazkodnia.
Nehogy már ügyet csinálj ebből!
Az utolsót nem nagyon értem, de ez most mellékes:D
Természetes hogy cikinek éed, valószínűleg ő sem örül hogy ez történt, de ha van annyi esze akkor nem hozza fel a témát és elfelejthetitek ... Amúgy kortól is függ
17-es mit csináltatok?
és kérdező nem ez nem ciki
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!