Anya mindig kiabál velem a semmiért, miért?
Naponta minimum 5-ször leordibálja a fejem.
És olyanokat mond hogy haszontalan semmire való vagyok.
Ez nekem nagyon fáj! Azért is lekiabál ha segítek de rosszul. Pl: volt az az eset hogy mondta hogy vágjam ki fűrésszel a nórabóra fát én meg elkezdtem az eper fát vágni mert annak volt fa alakja. De ez is az ő hibája mert nem mutatta meg hogy melyiket. Na meg vannak a testvérek! Azokkal semmi baj legalábbis kevesebb a baja van velük mint velem.
Volt az az eset is amikor egy taligát kellett megtartani hogy beüsse a szeget ott volt mellette 2 méterre a testvérem aki 10 éves és lány de engem hívott ki a szobából azért hogy idegesítsen.
Na meg a csúnya szavak pl: lusta dög Ezt nem értem mert a 4 gyerek közül én segítek szerintem a legtöbbet.
semmire való haszontalan vagyok szerinte. Ez nem lelki terror?
14 éves fiú vagyok.
Miért a tíz éves kislányt kérte volna meg ha van egy nagy fia? Úgy gondolhatta hogy jobban tudsz neki segíteni mint a tesód. A favágás nem anyukád hibája volt, nem kellene mást okolni azért mert nem kérdezel ha nem tudsz valamit.
Te segítesz neki a legtöbbet? Hány évesek a tesóid? nem lehet hogy te vagy a legidősebb, ezért várja el tőled a legtöbbet?
Amúgy nem érem anyukád stílusát. Kiabálással nem lehet semmit megoldani, még akkor sem ha (esetleg) neki van igaza.
Anyukámnak 3 férfitől is van gyereke :(
Van összesen 4 fél tesóm azért fél mindegyik mert mind más férfitől van.
És van 2 mostoha tesóm.
Életkoruk: 26 (lány) 23 (fiú) 14 (én fiú) 14 (fiú mostoha tesó) 12 (lány mostoha tesó) 10 (lány)
És a taliga kb fél-1 kg volt simán elbirja azt egy 10 éves lány.
Szerintem már a pennája tele van mindannyiótokkal.
Elvárja,hogy felvedd a férfi / apa szerepet.
Egyedül eltartani ennyi gyereket az örömlánynehéz dolog.
De annyi esze / ideje / türelme nincs,hogy felfogja,hogy Te.Még.Gyerek.Vagy. Te még nem vagy teljes értékű ember ahogy ő azt már nagyon szeretné.
Ha felbosszant odamondhatod neki,hogy ha én semmrekellő vagyok akkor te mi vagy? Csak a lábadat tudtad szétrakni minden jöttmentnek! Szerinted miért nem maradt veled egyik sem?
Szégyellheti magát itt minden válaszoló, aki a gyereket uszítja az anyja ellen!
Arról nem is beszélve, hogy az anyja véleményét is jó lenne ismerni, nem?
Kérdező; az anyukád biztos megteszi a legtöbbet, a legjobbat, amit tud.
Neked is csak azt kéne, a legtöbbet, agjobbat, amit tudsz. Te is mondasz biztos másoknak, az anyukádnak is olyan dolgokat, ami másnak, az anyukádnak fáj. Ilyenek vagyunk, előfordul, nincs ebben semmi baj, ebből lehet tanulni, hogy később inkább ne mondjuk.
Biztos te vagy a legügyesebb, azért téged kér. Örülj neki, hogy te segíthetsz a legtöbbet, jó lehet látni, hogy mennyire számít rád. Csak lehet, hogy úgy látja, hogy magadtól, kérés nélkül is tudnál sok mindent csinálni, és azért mondja, hogy lusta vagy.
Miért lenne leki terror? Vannak családok, ahol hangosan, akár állandóan kritizálva, sértegetve élnek, de attól még mindent megtennének egymásért.
Az élet nem olyan, mint a puszi-puszi, ájlávju filmek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!