Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Rokoni kapcsolat » Az én házam az én váram, az...

Az én házam az én váram, az én szabályaim?

Figyelt kérdés
Volt már olyan, hogy egy családtag túl otthonosan érezte magát nálatok? Elkezdett mondjuk pakolászni, átrendezte a ruhásszekrényt, megkérdezte, hogy ezt vagy azt miért úgy tárolod...stb?
2016. aug. 18. 15:34
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
100%

Nekem anyám csinálja ezt. Hívás nélkül jön és mosogat. Cuccokat átpakolja tök random helyekre ahol épp neki tetszik. Mi meg keressük meg. Ha kell neki valami elveszi kérdés nélkül. Pl a fele étkészletünket megtaláltam a házában. Ruháinkat szintén. Ja meg ágyneműt is.

Egy időben még azt is csinálta hogy amit ő nem akart otthon tárolni fagyasztós cuccot azt a miénkbe belehordta. Mi meg nagybevásárlás után csak pislogtunk hogy hova a bánatba tesszük a húst amit a hónapra vettünk.

Azzal oldottuk meg hogy közöltük h amit a hűtőbe tesz kérdés nélkül az automatikusan a miénk.

De mikor rákérdeztem hogy pl a ruháim mit keresnek ott az volt a válasza hogy ott állt a szárítónkon és ő nem akarja hogy széthagyjuk... Stb.

Közöltem vele hogy eltöröm a kezét ha nem fejezi be. Néha mikor eluralkodik rajta így is csinálja. Vannak olyan kényszeres rokonok akiken nem lehet segíteni sajnos. :/

2016. szept. 9. 14:35
 12/15 anonim ***** válasza:
37%
Ez jó ötlet. Verni kell őket!
2016. szept. 9. 23:42
 13/15 anonim ***** válasza:
100%
Természetesen ez csak üres ijjrsztés.Kezet nem emelnék rá soha. Csak kicsit kardoskodik az ember szóban hogy nyomatékosítson. Határmeghúzás ha már szép szóval nem kíván működni. De az még nem jelent tényleges fizikai erőszakot. Na az kéne még... :D
2016. szept. 10. 05:50
 14/15 anonim ***** válasza:

Őszintén szólva, nem is tudom mit tennék ilyen rokonokkal és ismerősökkel, mint amilyeneket leírtatok, mert ilyenekhez még nem volt "szerencsém"

Valószínűleg nagyon ki lennék borulva és piszkosul csodálkoznék, mert meggyőződésem, hogy ez az intelligencia hiányára és nagyfokú neveletlenségre utal.

Ennél én többet feltételezek a rokonságomról, baráti körömről.

2016. okt. 21. 10:10
 15/15 Eva Hagop ***** válasza:
54%
En azt mondanam, hogy ha kedve van rendezkedni a hazamban akkor mar jo lenne a lernit is kipucolni. De komolyabban, en is nagyon utalom ezt es nem ertem hogy gondolja valaki hogy pakolaszhat mas hazalban. Ezt soha nem tennem mas hazaban.
2016. okt. 21. 13:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!