Miért nem hagyják, hogy én is tv-zek?
A szüleimnek meg a nővérem gyerekének a szobájában van tv. Egyébként nem a tv előtt ülnék egész nap, csak vannak sorozatok, amiket nem tudok nézni a neten, ezért csak a tv-ben tudnám őket nézni. De a nappaliban lévő tv-n, ami kb csak anyáméké, azért nem tudom nézni, mert kb egész nap apám nézi rajta az olimpiát, meg más sportcsatornákat, amikor meg épp ő nincs ott, akkor anyám hallgatja a muzsika tv-t -.-
És a másik lehetőség a nővérem gyereke szobájában lévő lenne, de igazából ha úgy vesszük, az nem is az ő szobája, csak egy tároló a játékainak, még aludni is együtt szokott a nővéremmel és van, hogy egy hétig be se teszi a lábát az elvilegesen saját szobájába. De amikor én bemennék oda tv-zni, elkezd velem ordibálni, hogy menjek ki onnan, mert az az ő szobája. De nem is volt bent, meg amig meg nem hallotta, hogy bemegyek oda és bekapcsolom a tv-t, addig a nővérem szobájában ült a gép előtt és ott nézte a meséjét. Szóval tényleg csak azért csinálja, hogy engem idegesitsen.
És qrvára irritál már, hogy egy rohadt 20 perces epizódot nem tudok megnézni, mert ha a nappaliban épp nincs senki és leülök a tv elé, 5 perc múlva megjelenik vagy anyám vagy apám és elzavarnak onnan, hogy menjek fel tv-zni, onnan meg mindig nővérem gyereke zavar ki..És anyáméknak is mondtam már ezt, hogy szóljanak már rá, mert ha nincs is bent a szobában, akkor miért zavarja az, hogy én ott megnézek egy részt? De nem érdekli őket, meg volt, hogy apám mondta neki, hogy engedjen már oda, mert idegesiti már, hogy panaszkodok neki, erre azt mondta, hogy ő tv-zni akart amúgy. És egyből mondták nekem, hogy na akkor miért zavarom? És ott vigyorgott rám az a kis idióta, aztán felment "tv-zni" a szobájába és 2 perc múlva már ki is kapcsolta és visszament nővérem szobájába, a gép elé...
Miért ilyen szemetek? Ők 0-24-ben a tv előtt döglenek, még ha nem is nézik, akkor is ott kell orditania a muzsika tv-nek meg az éjjel nappal Budapestnek, mert kell a háttérzaj, én meg egy 20 perces epizódot se tudok megnézni. Ja és mielőtt bárki kérdezné, nővéremet nem zavarja, hogy ilyen undok, utálatos kölyke van, még ő adja alá a lovat, ha elmondom neki, hogy miket mond nekem a gyereke (Pl. simán leidiótáz, meg lehülyegyerekez 10 évesen, én 18 vagyok..), akkor az a válasza, hogy jól teszi. De ha én bármi olyat mondok a kölykének, ami nem tetszik neki, már jön és azzal fenyeget, hogy ha mégegyszer beszólok az ő drága kislányának, agyonver..
Ki vette a tv-t? Nővéred, vagy a szüleid?
Állj a sarkadra, szedd össze az indokaidat, nehogy egy 10 évesnek több joga legyen már mint Neked!
Tanulj meg harcolni, és átvinni a Te szobádba a tv-t!
A szüleim vették.
És köszi a választ, megpróbálok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!