Kinek mi a a véleménye arról ha valaki össze jön a harmad unokatestvérével?
Figyelt kérdés
Össze jöttem a harmad unokatestvéremmel és kiváncsi vagyok a véleményetekre :)
olyanok kíméljenek akik azt mondják hogy "vérfertőzés"..
Ennek már utánanéztem és nem az :D :)
2016. aug. 7. 00:20
1/11 anonim válasza:
Ez már genetikailag nagyon távoli csak nyugodtan egészséketekre
2/11 anonim válasza:
véleményt kérsz, de negatív véleményre nem vagy kíváncsi? :)
Én nem tudnék egy rokonra úgy nézni mint párra és számomra hiába álltok egymástól "távol" genetikailag, akkor is belterjes vérfertőzés. Majd ne csodálkozz ha az unokáid, vagy a dédunokáid testi-szellemi fogyatékosak lesznek, azt majd mind nektek köszönhetik.
5/11 Carragher_x válasza:
Semmi, az már nem is igazi rokon.
6/11 anonim válasza:
Nem vérfertőzés, tehát törvényi akadálya nincsen. Előfordulhat akár velem is, hogy összejönnék valami hasonló fokú rokonnal, mert már a másodunokatestvéreimet sem ismerem. Viszont ha ha rokonként lenne számontarta, tehát szoros a kapcsolatunk alapból, akkor nem tudnék ránézni és nagyon furcsa is lenne, és a családban is undorítana. Egyszerűen azért, mert lelkileg is olyan, mintha egy közelebbi rokon lenne.
7/11 anonim válasza:
Szerintem a legtöbb ember nem is ismeri a harmadunokatestvéreit, így egy ilyesmi simán előfordulhat véletlenül is. Ez már nagyon távoli rokonság, nincs benne semmi.
8/11 anonim válasza:
A 8 dédszülő közül egyik testvérének a dédunokájáról van szó. Ha mindenkinek két gyereke volt, van ilyenből 64 darab. Elmentek a sunyiba vérfertőzésetekkel!
9/11 anonim válasza:
Én nem is tudom ki a harmad unokatesom...
10/11 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszokat/ véleményeket. :)
2016. aug. 7. 08:51
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!