Összejárjak így a sógornőmmel vagy kerüljem ki?
Figyelt kérdés
Sógornőm a párom volt párjával nagyon jó viszonyt ápol idáig viszonylag kedves volt velem. Viszont egy ideje észrevettem hogy szeret kérdezősködni a kapcsolatunkról és látom-érzem rajta hogy a párom volt párja egy kicsit tuningolja is ellenem... Ha rólunk faggat, hogyan válaszoljak hogy ne legyek bunkó de azért értse hogy semmi köze hozzá? Valahogy szeretném vele tudatni, hogy tudom ám, miért faggat, de még nem jött ki úgy, viszont unom, hogy folyton "viselkedni" kell előtte és vigyáznom mit mondok.2016. aug. 2. 19:51
1/5 anonim válasza:
Csak annyit mondj, hogy minden oké, és azonnal kérdezz vissza, beszéltesd olyan témáról, ami érdekli, tereld el a figyelmét. Ha nagyon erőlködik, kezdd el faggatni a párodról (erre könnyű átkötni, ha a vele való kapcsolatról kérdezősködik), milyen volt gyerekkorában, hogy jöttek ki egymással, meséljen sztorikat stb, stb.
3/5 anonim válasza:
szerintem add magad. legyél kedves. ha tényleg a saját tesója boldogságát akarja, akkor úgyis rájön, hogy te boldoggá teszed, felesleges beleavatkoznia és újra képbe hozni az exet.
4/5 anonim válasza:
Én kerülném. Nem szoktam keresni azoknak az embereknek a társaságát, akik lehúznak. Még ha rokon is.
5/5 anonim válasza:
szerintem nyomjad neki, hogy mennyire tökéletes a kapcsolatotok.
ha továbbadja, akkor sincsen semmi baj, legfeljebb az ex irígykedik egy kicsit, (az meg amúgy sem nagy baj) ha meg nem teljesen az, akkor amúgy sincsen hozzá semmi köze.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!