A 15 ( nemsoká 16 ) éves unokatestvérem 25-30 év körüli férfiakat szédít. Mit tegyek?
Én nem gondolom, h kamu, bár szerintem lehet benne némi túlzás, ami a pletykából visszajön ugye, mindenki tett hozzá ezt azt a faluban. De alapvetően sajnos nem egyedi eset, h 15 éves lánykának kicsit elmegy az esze, a pasiknak meg nagyon elmegy.
Sokmindent a kérdező sajnos nem fog tudni tenni. Hiába beszélne már a lelkére, el lehet mondani, h és ha terhes lesz, és ha betegséget kap el, és ha az egész falu kiutálja, stb, nem fog hatni. Ami talán megoldás lehet, ha a szülei kiszakítanák a környezetből, és ősztől már kollégiumban élne, valahol máshol, bár a szülői felügyelet hiánya nyilván csak bátorítaná a lányt.
Kérdező, talán, ha van alkalmas pillanat, próbálj meg vele arról beszélgetni, h miért gondolja, h neki erre szüksége van. Önigazolás? Hátha rájönnél az okra, és könnyebb lenne segíteni.
"Az egyikkel állítólag le is feküdt. Amit Ő persze tagad. De, a férfi azt mondja megtörtént. "
Biztos ez?4 Mert akkor ennek a neve megrontás, az pedig börtön.
Fogalmam sincs sajnos, ezt kéne kiderítenem, hogy most akkor mi igaz és mi nem
És ugyan kérdező miért akarod kideríteni.
Ez miben érint téged???
Nem a te szégyened nem kell vele foglalkozni és kész.
Az uncsidat nem zavarja akkor téged miért zavar???
Nehogy már a pasi legyen a hibás ha meztelen képeket küldök magáról egy 16 éves lany és készen felajánlja magát.
És ha igaz is?? Te mit teszel ???
Érdekes hogy egy falu tud ezekről a dolgokról, de a szülők nem???
Ertem.kerdezo a kerdesedet, de igazából nekem jön le hogy azért van ez a nagy kavarás mert kiderült hogy anyukád és az uncsidat is szerelmes a férfiba ráadásul még is dugta őket.
Akkor mi értelme firtatni hogy igaz e vagy sem hír
a férfi bevallotta és maga a hír is legyen elég neked és anyukádnak.
Hisz nem egy jó emberért megy a harc.
A 16 éves lányt még intézze a szülei.
16 éves uncsod is hibás,es a férfi is.
Ti még most hibaztok ha bizonyítékot kerestek holott a férfi bevallotta.
Akkor mi kérdés???
Ilyen lábtörlőkre szükség van, üríteni kell.
Aki komolyan veszi az ilyet meg szerelmes lesz belé, az hülye. Helyén kell kezelni a lyuklényt és nem lesz gond.
ha normálisan nevelték volna a szülők,akkor ilyen gond fel sem merülne.
mármint azzal nincs gond,hogyha már érdeklik a fiúk 15 évesen. de az,hogy kétszer annyi idős férfiakkal társalog és átveri őket, az eléggé sokat elárul arról,hogy hogyan (nem) nevelték a szüleid őt.
te esetleg próbálhatsz rá jó hatással lenni. de ha nem is sikerül,idővel majd úgyis rájön,hogy butaságot csinál
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!