Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Rokoni kapcsolat » A 15 ( nemsoká 16 ) éves...

A 15 ( nemsoká 16 ) éves unokatestvérem 25-30 év körüli férfiakat szédít. Mit tegyek?

Figyelt kérdés
Többek között fehérneműs képeket küld magáról és azt mondja nekik, hogy szereti őket. Egy kis faluban lakunk, minkenki ismer mindenkit. Az interneten írogatott az itt lakó 25-30 év körüli férfiaknak. Az egyikkel állítólag le is feküdt. Amit Ő persze tagad. De, a férfi azt mondja megtörtént. Kitudódott, hogy 3-4 férfit is szédít egyszerre, akik ugye ismerik egymást és egészen eddig jó barátok voltak, de miután mindegyik szerelmes lett a lányba, összevesztek, és össze is verekedtek. Odáig fajult a dolog, hogy ketten még öngyilkosak is akartak lenni. Mert a lány, miután megszédítette őket, megszakította velük a kapcsolatot ( Mivel otthon kiderült, miket csinál ). A testvérének nem mondd el semmit, és senki nem tudja mi van vele. Miért csinálja ezeket. Elvileg szerelmes egy férfiba, aki egyébként szerelmes is a lányba ( 32 éves ), viszont a férfi szereti az anyámat is. Tiszta szégyen. A 40 éves anyám és a 15 éves unokatestvérem ugyanazt a férfit szereti ( Bár mindketten tagadják ). Eleinte azt sem tudták, hogy a másik is ismeri a férfit. De miután anyám megtudta, elfecsegte a lány anyjának, aki amúgy anyám testvére. Azóta derülnek ki sorra ezek a dolgok a lányról. Szóval lényegében anyám miatt derült ki minden. Apa aggódik a lány miatt, mert látta felnőni és nem is érti, mi történt vele, mert régen olyan volt, mint egy szent. Egyébként anyámék már több mint 10 éve nincsenek együtt. Apa megkért, hogy beszéljek a lánnyal és próbáljak hatni rá, mert ez így nem lesz jó. Amúgy én 18 éves vagyok. De nem tudom hogyan kezdjek bele. Nem akarok közhelyes lenni, mert ezeket már hallotta mástól is. Mit kéne mondanom neki, hogy végre hagyja már ezt abba ?

2016. júl. 29. 21:21
1 2 3 4
 21/31 anonim ***** válasza:

Én nem gondolom, h kamu, bár szerintem lehet benne némi túlzás, ami a pletykából visszajön ugye, mindenki tett hozzá ezt azt a faluban. De alapvetően sajnos nem egyedi eset, h 15 éves lánykának kicsit elmegy az esze, a pasiknak meg nagyon elmegy.

Sokmindent a kérdező sajnos nem fog tudni tenni. Hiába beszélne már a lelkére, el lehet mondani, h és ha terhes lesz, és ha betegséget kap el, és ha az egész falu kiutálja, stb, nem fog hatni. Ami talán megoldás lehet, ha a szülei kiszakítanák a környezetből, és ősztől már kollégiumban élne, valahol máshol, bár a szülői felügyelet hiánya nyilván csak bátorítaná a lányt.

Kérdező, talán, ha van alkalmas pillanat, próbálj meg vele arról beszélgetni, h miért gondolja, h neki erre szüksége van. Önigazolás? Hátha rájönnél az okra, és könnyebb lenne segíteni.

2016. júl. 29. 22:36
 22/31 anonim ***** válasza:
23%

"Az egyikkel állítólag le is feküdt. Amit Ő persze tagad. De, a férfi azt mondja megtörtént. "

Biztos ez?4 Mert akkor ennek a neve megrontás, az pedig börtön.

2016. júl. 30. 00:29
 23/31 A kérdező kommentje:
( 22 ) Fogalmam sincs sajnos, ezt kéne kiderítenem, hogy most akkor mi igaz és mi nem abból, ami a jelenleg úgy tűnik, igaz. Mennyi az esélyem arra, hogy az igazat fogja mondani ? Szerintem valahol 5% körül van...
2016. júl. 30. 00:39
 24/31 anonim ***** válasza:
53%

Fogalmam sincs sajnos, ezt kéne kiderítenem, hogy most akkor mi igaz és mi nem

És ugyan kérdező miért akarod kideríteni.

Ez miben érint téged???

Nem a te szégyened nem kell vele foglalkozni és kész.

Az uncsidat nem zavarja akkor téged miért zavar???

Nehogy már a pasi legyen a hibás ha meztelen képeket küldök magáról egy 16 éves lany és készen felajánlja magát.

És ha igaz is?? Te mit teszel ???

Érdekes hogy egy falu tud ezekről a dolgokról, de a szülők nem???

2016. júl. 30. 00:52
 25/31 A kérdező kommentje:
Ha figyelmesebben olvastad volna a kérdésem, tudnád a választ. Egyébként tudják már. Csak sajnos késő...
2016. júl. 30. 00:59
 26/31 anonim ***** válasza:
71%

Ertem.kerdezo a kerdesedet, de igazából nekem jön le hogy azért van ez a nagy kavarás mert kiderült hogy anyukád és az uncsidat is szerelmes a férfiba ráadásul még is dugta őket.

Akkor mi értelme firtatni hogy igaz e vagy sem hír

a férfi bevallotta és maga a hír is legyen elég neked és anyukádnak.

Hisz nem egy jó emberért megy a harc.

A 16 éves lányt még intézze a szülei.

16 éves uncsod is hibás,es a férfi is.

Ti még most hibaztok ha bizonyítékot kerestek holott a férfi bevallotta.

Akkor mi kérdés???

2016. júl. 30. 03:07
 27/31 anonim ***** válasza:
100%
22: 15 évesen szó sincs semmiféle megrontásról meg börtönről.
2016. júl. 30. 10:51
 28/31 A kérdező kommentje:
Szó sincs ilyenről. Nem Ő az, akivel elvileg lefeküdt a lány.
2016. júl. 30. 10:59
 29/31 anonim ***** válasza:
100%

Ilyen lábtörlőkre szükség van, üríteni kell.

Aki komolyan veszi az ilyet meg szerelmes lesz belé, az hülye. Helyén kell kezelni a lyuklényt és nem lesz gond.

2016. júl. 30. 11:49
 30/31 anonim ***** válasza:
100%

ha normálisan nevelték volna a szülők,akkor ilyen gond fel sem merülne.

mármint azzal nincs gond,hogyha már érdeklik a fiúk 15 évesen. de az,hogy kétszer annyi idős férfiakkal társalog és átveri őket, az eléggé sokat elárul arról,hogy hogyan (nem) nevelték a szüleid őt.

te esetleg próbálhatsz rá jó hatással lenni. de ha nem is sikerül,idővel majd úgyis rájön,hogy butaságot csinál

2016. júl. 30. 14:48
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!