Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Rokoni kapcsolat » A 15 ( nemsoká 16 ) éves...

A 15 ( nemsoká 16 ) éves unokatestvérem 25-30 év körüli férfiakat szédít. Mit tegyek?

Figyelt kérdés
Többek között fehérneműs képeket küld magáról és azt mondja nekik, hogy szereti őket. Egy kis faluban lakunk, minkenki ismer mindenkit. Az interneten írogatott az itt lakó 25-30 év körüli férfiaknak. Az egyikkel állítólag le is feküdt. Amit Ő persze tagad. De, a férfi azt mondja megtörtént. Kitudódott, hogy 3-4 férfit is szédít egyszerre, akik ugye ismerik egymást és egészen eddig jó barátok voltak, de miután mindegyik szerelmes lett a lányba, összevesztek, és össze is verekedtek. Odáig fajult a dolog, hogy ketten még öngyilkosak is akartak lenni. Mert a lány, miután megszédítette őket, megszakította velük a kapcsolatot ( Mivel otthon kiderült, miket csinál ). A testvérének nem mondd el semmit, és senki nem tudja mi van vele. Miért csinálja ezeket. Elvileg szerelmes egy férfiba, aki egyébként szerelmes is a lányba ( 32 éves ), viszont a férfi szereti az anyámat is. Tiszta szégyen. A 40 éves anyám és a 15 éves unokatestvérem ugyanazt a férfit szereti ( Bár mindketten tagadják ). Eleinte azt sem tudták, hogy a másik is ismeri a férfit. De miután anyám megtudta, elfecsegte a lány anyjának, aki amúgy anyám testvére. Azóta derülnek ki sorra ezek a dolgok a lányról. Szóval lényegében anyám miatt derült ki minden. Apa aggódik a lány miatt, mert látta felnőni és nem is érti, mi történt vele, mert régen olyan volt, mint egy szent. Egyébként anyámék már több mint 10 éve nincsenek együtt. Apa megkért, hogy beszéljek a lánnyal és próbáljak hatni rá, mert ez így nem lesz jó. Amúgy én 18 éves vagyok. De nem tudom hogyan kezdjek bele. Nem akarok közhelyes lenni, mert ezeket már hallotta mástól is. Mit kéne mondanom neki, hogy végre hagyja már ezt abba ?

2016. júl. 29. 21:21
1 2 3 4
 11/31 anonim ***** válasza:
86%
Csak megjegyezném, hogy itt a 30 éves férfiak a felnőttek, a cselekvőképes szavazó állampolgárok.
2016. júl. 29. 22:07
 12/31 anonim ***** válasza:
90%

Csodálkozom, hogy ennyi ember bedől ennek a szappanopera sztorinak.

Itt a nyári szünet, menjetek ki az udvarra játszani. Még annak is több értelme van, mint szellemtelen, kamu kérdéseket gyártani gyakorira.

2016. júl. 29. 22:08
 13/31 anonim ***** válasza:
59%
Gratulálok, az ön forgatókönyv ötletét megvettük az új brazil szappanopera sorozatunkhoz.
2016. júl. 29. 22:21
 14/31 anonim ***** válasza:
100%

#9 Hiányosak az ismereteid az Mónika showt tekintve.

Talán azért nem értetted...

2016. júl. 29. 22:21
 15/31 A kérdező kommentje:
Sajnos igaz a dolog. Attól, hogy nem mindennapi, még igaz. Talán én sem hinném el, ha nem lennék úgymond benne... Egyébként ez manapság már elég gyakori jelenség, csak sajnos senki nem veszi észre. De mit várunk a mai fiatalságtól ?
2016. júl. 29. 22:22
 16/31 anonim ***** válasza:
74%

Kedves utolsó: egyáltalán nem lehetetlenek az ilyen történetek, attól, hogy te még nem tapasztaltál egyet sem. :)

Másodszor meg: hibáztatja itt mindenki a lánykát, AKI TERMÉSZETESEN AZ IS, de azt mindegyikőtök elfelejti, ahogy olvasom, hogy itt szó van FELNŐTT férfiakról, akiket...egy 15 éves lány szédít, és annyira ostobák, hogy nem veszik észre? Félreértés ne essék, nem vonom kétségbe a történet igazságalapját, csak, ha mondhatom így, mulatságos, hogy mennyire butuska emberek élnek még, és bele sem merek gondolni, milyen ravasz nőszemély lesz ebből a kislányból. Igen, mondom ezt úgy, hogy jómagam is 16 éves vagyok, de azért a különbségek közöttem és közötte lényegesen mérhetőek, és ebből is látszik: nem a a kor mondja meg, hogy milyen leszel. Lásd: hülye 30-as pasik, sunyi tizenévesek.

Nagyon sajnállak, kedves kérdező, hogy ilyen rokonságod van. A lányra egész biztosan lehetetlen hatni, mert ő maga választotta az életformát, és látványosan élvezi is. Majd amikor koppan egyet, és jól megégeti a bokáját, ne adj isten megerőszakolják vagy egyebek, talán akkor, de csak talán, észhez tér. Addig csekély esély van rá, mert nagyon tetszik neki a helyzet, miszerint "padlóra küld" embereket. Szerintem hagyd a dolgot egy ideig, várj néhány napot, hogy hogy alakulnak a dolgok, itt a csajszi szülei sem érnek semmit, nem most kell nevelni meg hápogni nekik sem.

Anyukádnak, remélem, nem tetszik komolyan ez a pasas, mert elég nagy problémák lehetnek vele, ha egy feleannyi idős lányra bukik, mellé pedig édesanyádra is.

Másrészről, tényleg az lesz a legjobb, ha KÉSŐBB beszélsz vele, és megkérdezed, mit miért csinál? Tudja -e, hogy ez felelősséggel jár és hogy emberek lelkébe tipor? A lényeg mindig az, hogy kelts benne bűntudatot.

Sok sikert!

2016. júl. 29. 22:27
 17/31 A kérdező kommentje:
Őszinte leszek. Nem igazán érdekel, hogy ki hiszi el amit írtam, és ki nem. Nyilván eléggé hihetetlenül hangzik ez az egész, de én jelenleg azért vagyok itt, hogy segítséget kérjek. Ha forgatókönyvet szerettem volna írni, vagy írtam volna és érdekelne pár ember véleménye, hogy hogy tetszik nekik, akkor azt kérdeztem volna meg és nem égetném itt magam azzal, hogy ilyen rokonsággal rendelkezem. Ami miatt amúgy is eléggé szégyellem magam.
 18/31 anonim ***** válasza:
61%

" 25-30 év körüli férfiakat szédít"

Ez egy kicsit túlzás,ugyanis senkit sem szedit,gondolom hogy a férfiak élnek az ingyen lehetőségel. Saját magát kínálja fel ingyen. Ez nem szedites hisz csak addig kell a férfiaknak míg a vágyait kielégíti az unokatestvéred.

Mert gondolom a sexen kívül semmi nincs 😂

Mégis erdmeli hogy orrba szájba uttan még le is hugyozznam.

Egyébként ezt addig fogja csinálni mih egy családos férfivel kinem kezd és az asszonya még jól megcibalja.

Ajánlom hiába unokatestvéred ragad még ott ahol megtudod,es ne állj vele szóba,m ért különben egy kalap alá fognak venni titeket,es gonolom szégyenled is hogy a testvéred. Nen kell vele foglalkozni és kesz

19/31 anonim ***** válasza:
77%
#13 "brazil" szappanopera
2016. júl. 29. 22:29
 20/31 anonim ***** válasza:
35%
Utolsó vagyok: az első mondatom annak szól, aki azt állítja, kamu sztori.
2016. júl. 29. 22:29
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!