Milyen dolog az hogy az unokatestvérem egy szál ajándék nélkül jött a ballagómra?
Figyelt kérdés
Nem vett nekem semmit, még csak egy kis apróságot sem hozott volna.2016. júl. 14. 12:11
41/58 anonim válasza:
És ha különél? Te mit adtál neki a ballagására?
42/58 anonim válasza:
Most akkor édesanyád főzött vagy étterembe mentetek? Egyszer ezt írod, egyszer azt...
43/58 A kérdező kommentje:
Étterembe voltunk, de nem ízlett nekik az étel, anyukám külön vitt süteményeket amiket ő sütött, és az sem volt jó a gazdag férjnek. Elírtam, de nem ez a lényeg.
2016. júl. 14. 14:39
44/58 anonim válasza:
Én még örültem volna neki. Az ajándékaim 90%-át tovább adom vagy kuka. Ami kell azt megveszem. Egy jelképes virágot vihetett volna vagy csokit, de nem akadnák ki ezen.
45/58 anonim válasza:
Na most akkor döntsd el, hogy ki sütött, mit sütött, kinek milyen kaja ízlett, mert így nehezen hihető a sztori. Egyébként pedig ha tudod, milyen az unokatestvéred (tehát még sose kaptál tőle semmit), akkor tudhattad, hogy most sem fogsz. Nem értem, miért lepődtél meg.
46/58 anonim válasza:
Akkor mi a halál *** hívtad meg?? Pontosan tudtad hogy milyenek,mit kell ezen meglepődnöd?!
47/58 anonim válasza:
Jaj, bezzeg ha a ti ballagásotokra mentek volna üres kézzel, vérig lettetek volna sértve. Sok álszent. Nem illik üres kézzel menni általában vendégségbe. Egy szál virágot illik adni legalább.
48/58 anonim válasza:
Miért lennénk álszentek? Illene egy virágot vinni, de úgyis kap eleget. Egyszerre hervadnak el. Nekem az lenne a kellemetlen ha én nem vinnék semmit1, ha nem kapnék akkor nem zavarna.
49/58 anonim válasza:
Nem, valóban nem illik. Tehát mivel én ismerem a rokonaimat, és tudom, hogy pl hogyan érkeznének vendégségbe, eszembe nem jutna bármiféle ünnepi alkalomkor meghívni őket magamhoz. Mert meghívni valakit, aki még sose adott nekem semmit, majd ezen rinyálni - hát az kapufa.
50/58 anonim válasza:
Utolsó, te azért hívsz meg valakit hogy kapj valamit? Vagy azért mert mert szeretnéd hogy ott legyenek?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!