Milyen dolog az hogy az unokatestvérem egy szál ajándék nélkül jött a ballagómra?
Lehet, hogy az én időmben még kicsit nehezebb volt a suli, de igenis megünnepeltük, hogy elvégeztem, érettségi után is, meg a szakmám után is tartottunk kisebb családi összejövetelt.
És ha valakit meghívok egy családi eseményre, pláne ha étteremben fizetem neki a cehhet, igenis xarul esik, ha csak becses személyét hozza meg a komplett pereputtyot (magyarán több embernek is fizetjük a kaját, ami nem két fillér...)
Aki itt lehúzza a kérdezőt, az gondolom a szülinapjára se kér lófa.szt se, mert az nem érdem és teljesítmény, hogy idén se ugrott a vonat elé, és egy évvel idősebb lett. A karácsony meg amúgy is a szeretetről szól...
34n
Hát nem azért, de unokatesótól szerintem nem elvárható.
Én legidősebb unokatesó vagyok, szép lenne, ha mindenkinek kéne külön ajándékot venni. Akkor a legfiatalabb unokatesónk járna a legjobban, mert utána nincs senki, ő csak bezsebeli a meglepiket? Neki nem kell külön adnia, mert nem keres, ő a szülőkkel adja?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!