Állandóan lepasszolják a gyereket?
Nem kell neked szórakoztatni a gyereket. Egyszerű a megoldás: azt kell mondani, hogy bocs, most nem érek rá. Sétálj vele te, te vagy az anyja. Ha megsértődik, így járt.
NEm kell vele összeveszni, de esetleg fel lehet hívni rá a figyelmét, hogy hahó, nézd már szegény nagyit, esetleg nem kellene ezt csinálni vele. Ha meg nem veszi a lapot, akkor hagyjátok szépen egyedül menni a gyereket.
Bugyoláljátok be fóliába, akkor nem üti meg magát :D *vicc*
jaj ne légy már ilyen mélabéla, ha rád szólnak hogy jáj hát irigy vagy akkor válaszold "nem csak van jobb dolgom is hogy én legyek a pót anyja ha már az igazi csak pihenteti a pici seggét" vagy ha azt mondja hát a gyerek ezzel jár akkor " igen de a sajátom nem lesz fáradtság,ezt a gyereket viszont neked kell pesztrálnod te vagy az anyja nem én".
Newm is értem miért nem szólsz neki vissza.
Nálunk ott előttünk pelenkázta a sógornő a gyereket a szőnyegen mikor ebédeltünk, rászóltam hogy nem menne legalább erre a kis időre a pelenkázóhoz, mire ő de hát így könnyebb és nem esik le, majd ha nekem is lesz, közöltem vele hogy én 8 évesen pelenkáztam az öcsémet egy kanapén(de csak mert nem volt pelenkázó) mégsem esett le, erre ő előadta a mártírt "akkor azt mondod rossz anya vagyok?"- erre azt válaszoltam igen az XD na azóta nem mondja nekem ezt a majd ha lesz gyereked dolgot.Most is elmentek nyaralni de a nagyszülőkkel, miért? mert amíg ők wellnesseztek addig a nagyszülők sétáltatták a gyereket :D
Talán esetleg nem kéne fejet hajtani, és önjelölt bébiszittert játszani akaratod ellenére.
Ha beszól vagy szóvá teszi, én minden további nélkül közölném, hogy magának szülte a gyereket, nem nektek, és hogy ő az anyja, neki kötelessége foglalkoznia vele, és nem rásózni másra a gyerekét.
Ha megsértődik, így járt. De talán észreveszi magát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!