Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Rokoni kapcsolat » Normalis ez a kunyeralas?

Normalis ez a kunyeralas?

Figyelt kérdés

Nagynenem minden nap itt hagyja nalunk unokaocsemet, amig o meg a ferje dolgozik. A mamank foz a gyerekre meg amugy rajtam kivul mindenkire itthon (en magamra fozok csak). Estenkent jon a nagynenem a gyerekert, es az neki az elso mostanaban, hogy "van kaja?" meg nyitogatja a mamam hutojet.

A mama neki meg a gyereknek szivesen adna, de mindig kiderul, hogy annak a semmirekello ferjenek kellene. (Terrorban tartja a csaladjat, a sajat fizetesebol nem ad semmit, a nagynenem tartja el, nem foz, nem takarit otthon, most eppen van munkaja, de ez is csoda.) Szoval, nem kedveljuk, es a mamam is panaszkodik, hogy nem hajlando etetni azt az embert napi szinten. Nagynenemnek csak azt szokta mondani, hogy nem foz o annyit, hogy neki is jusson, lassa el mar sajat magat. Ettol fuggetlenul most mar naponta beprobalkozik nagynenem, es barmennyire sajnalom, hogy ilyen goreny ferfit tart el, a sajat dontese miatt ne huzzon mar le meg egy bort a mamarol, aki egyebkent reggel 8-tol este 7-ig vigyaz a gyerekere heti 6 napon at. Az apja akkor sem foglalkozik a gyerekkel, ha otthon vannak mindketten, akkor is hozzank kell hordani a kisfiut.

Azert nem pofatlansag, hogy a jo emberek szenvednek az ilyen barmok kornyezeteben?

23N

2016. jún. 16. 19:29
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
0%

ja persze önálló vagy mig a wc papirt más veszi a fenekedre és az ilyen nyominger panaszkodik a rokonokra

kisé röhejes vagy

2016. jún. 17. 02:53
 12/14 A kérdező kommentje:

Tudtam, hogy erre megy ki a jatek. :) es igen, zavar, hogy en tobbet teszek onmagamert es a csaladom kenyelme erdekeben, mint egy meglett csaladapa, aki csak kihasznalni tudja az EN csaladomat, akiket szeretek. Raadasul nem is verrokon, esetleg elnezobb lennek vele, de igy?

Paraszt vagy egyebkent.

2016. jún. 17. 04:02
 13/14 anonim ***** válasza:

én a gyereket elperelném a szüleitől. igen, lehet az apa a barom csak. de az anya sem érdemli meg az 'anya' megszólítást, amikor nem képes ott hagyni azt a férfit . ezzel ugyanúgy kicsesz a gyerekkel. ráadásul heti 6 nap nem is ő foglalkozik a gyerekkel..akkor már mindegy lenne a mamád magához venni. a nő meg akkor legyen boldog a férjével ha ennyire pátyolgatja.

komolyan nem értem hogy lehetnek ilyen emberek.. fontosabb,hogy ő ne maradjon férfi nélkül, mint a gyereke érdeke.

2016. jún. 17. 09:07
 14/14 A kérdező kommentje:

Egyebkent ketdiplomas norol van szo, jogasz az egyik vegzettsege. Es megis...

Hat, mindegy. En is azon az allasponton vagyok, hogy a lelki terror sulyosabb karokat okoz a gyermekben, mint a fizikai. Szerintem eljon a kamaszkor, es a csaladnal ko kovon nem marad majd, mert a gyerek nem fog mar felni az apjatol.

Kifejtettem a nagynenemnek az allaspontom, amikor mar sokadszorra menekultek hozzank, mert hogy otthon nem mer aludni a gyerekkel... de felnott embernek nem mondhatom meg, mit tegyen, tkp. nincs hozza kozom.

2016. jún. 17. 10:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!