Normalis ez a kunyeralas?
Nagynenem minden nap itt hagyja nalunk unokaocsemet, amig o meg a ferje dolgozik. A mamank foz a gyerekre meg amugy rajtam kivul mindenkire itthon (en magamra fozok csak). Estenkent jon a nagynenem a gyerekert, es az neki az elso mostanaban, hogy "van kaja?" meg nyitogatja a mamam hutojet.
A mama neki meg a gyereknek szivesen adna, de mindig kiderul, hogy annak a semmirekello ferjenek kellene. (Terrorban tartja a csaladjat, a sajat fizetesebol nem ad semmit, a nagynenem tartja el, nem foz, nem takarit otthon, most eppen van munkaja, de ez is csoda.) Szoval, nem kedveljuk, es a mamam is panaszkodik, hogy nem hajlando etetni azt az embert napi szinten. Nagynenemnek csak azt szokta mondani, hogy nem foz o annyit, hogy neki is jusson, lassa el mar sajat magat. Ettol fuggetlenul most mar naponta beprobalkozik nagynenem, es barmennyire sajnalom, hogy ilyen goreny ferfit tart el, a sajat dontese miatt ne huzzon mar le meg egy bort a mamarol, aki egyebkent reggel 8-tol este 7-ig vigyaz a gyerekere heti 6 napon at. Az apja akkor sem foglalkozik a gyerekkel, ha otthon vannak mindketten, akkor is hozzank kell hordani a kisfiut.
Azert nem pofatlansag, hogy a jo emberek szenvednek az ilyen barmok kornyezeteben?
23N
ja persze önálló vagy mig a wc papirt más veszi a fenekedre és az ilyen nyominger panaszkodik a rokonokra
kisé röhejes vagy
Tudtam, hogy erre megy ki a jatek. :) es igen, zavar, hogy en tobbet teszek onmagamert es a csaladom kenyelme erdekeben, mint egy meglett csaladapa, aki csak kihasznalni tudja az EN csaladomat, akiket szeretek. Raadasul nem is verrokon, esetleg elnezobb lennek vele, de igy?
Paraszt vagy egyebkent.
én a gyereket elperelném a szüleitől. igen, lehet az apa a barom csak. de az anya sem érdemli meg az 'anya' megszólítást, amikor nem képes ott hagyni azt a férfit . ezzel ugyanúgy kicsesz a gyerekkel. ráadásul heti 6 nap nem is ő foglalkozik a gyerekkel..akkor már mindegy lenne a mamád magához venni. a nő meg akkor legyen boldog a férjével ha ennyire pátyolgatja.
komolyan nem értem hogy lehetnek ilyen emberek.. fontosabb,hogy ő ne maradjon férfi nélkül, mint a gyereke érdeke.
Egyebkent ketdiplomas norol van szo, jogasz az egyik vegzettsege. Es megis...
Hat, mindegy. En is azon az allasponton vagyok, hogy a lelki terror sulyosabb karokat okoz a gyermekben, mint a fizikai. Szerintem eljon a kamaszkor, es a csaladnal ko kovon nem marad majd, mert a gyerek nem fog mar felni az apjatol.
Kifejtettem a nagynenemnek az allaspontom, amikor mar sokadszorra menekultek hozzank, mert hogy otthon nem mer aludni a gyerekkel... de felnott embernek nem mondhatom meg, mit tegyen, tkp. nincs hozza kozom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!