Vegigkiser a cirkusz, mit tehetek?
Gyerekkoromban apam csinalta a cirkuszt , kesöbb a ferjem miatt kellett szegyenkezzek.
Elvaltam. Most a lanyom cirkuszol mint egy részeg , 9 eves , es evek ota mindennap kitalál valamit amiert lehordhat , letol , leuvölti a fejem, mintha a gének összeadodtak volna benne .
Mikor hozza haza az apja összeszorul a gyomrom tudom h valami hibat megint talál , rendet tettem es mem talal valamit vagy a föztöm kritizalja pedig jo szakacs vagyok . Sok penzt költök ra , programokra viszem, modern cuccokat kap. Megis folyton elegedetlen. A szomszedokkal szegyellek szembenezni , egyik azt hiszi h beteg a lanyom kerdezte ha jol van mar.
A lanyomnak rengeteg a baratja , jol tanul , kedves de itthon megörül mintha erezne a tehetetlensegem , h itt megteheti amit mashol mem. Van h megüt , kárt tesz a ruhaimban.
Nem nezhetem a tevet csak ha ö mar megunta . Felek attol h orditozni kezd es a szomszedok feljelentek es kilakoltatnak
Amugy jolelku adakozo szereti az allatokat , sajnalós.
Nem tudom miert kapom mindenkitöl ezt , minden amit masert tettem megbosszulta magat , es semmi hála nem volt benne. Mit tehetnek h ne ilyen cirkusz életet eljek ?
Ne haragudj, de ha egy 9 éves gyerek is terrorizál, akkor ott komoly gondok vannak.
Nem bántásból mondom, de ha előbb utóbb mindenki így bánik veled, akkor bizony a hiba benned van.
Valószínűleg olyan a viselkedésed, a kisugárzásod, a hozzáállásod, az egész személyiséged, ami ezt váltja ki az emberekből és valószínűleg tudat alatt te is ezt várod, hogy így fognak veled viselkedni. Már pedig mindenki azt kapja másoktól is amit magában vár, amit úgy gondol, hogy ő érdemel.
De érdemesebb lenne erről egy pszichológussal beszélned, ha nem akarod így leélni az életedet.
Ti neveltétek ilyenre. Hihetetlen,hogy terrorizál a saját gyereked és te ezt hagyod. Állj a sarkadra,mi lesz 5év múlva?
Nem való mindenkinek a gyerek...
Nem a diplomától ér valaki valamit.
Neveld meg. Te vagy a szülő, neki kell engedelmeskedni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!