Ti hogy viselkednétek vele?
Évek óta próbálkozunk a babával,sikertelenül. Velem van a gond,nem részletezném.
Férjem öccséék kb másfél éve próbálkoztak mire összejött. Addig jóban voltunk,a párja is normális volt,kisértem kivizsgálásra,stb,fizettük férjemmel a magándokit neki,ahova én járok.
Aztán terhes lett.
Teljes család előtt jelentették be egyből,még mielőtt levegőhöz jutottunk volna,teljes család előtt vetette oda nekünk,hogy ők nem olyan pancserek mint mi,majd adnak tanácsot hogy kell összehozni a gyereket. Nem ezt vártam,férjen se,egyből beszüntette a támogatásuk,onnantol még karácsonykor is külön nap voltunk apóséknál.
Tegnap is apóséknál voltunk,csörgött a telefon,elvetélt,méhét is ki kellett venni nem tudtak petesejtet sem menteni,nem lehet saját gyereke.
Sajnálom valahol,de nem tudok rá jó szívvel gondolni,a lelkünkbe tiport nem is olyan rég.
Ha addigra még a család tagja lesz...
Férjem nemrég ment el az öccsével gőzt kiereszteni (vele amugy szoktunk találkozni a barátnője nélkül),merthogy igy hogy nem lehet saját közös gyerek,igy nem kell neki a barátnője,neki olyan nő kell aki vér szerinti gyereket szül neki.
Kezdem kicsit sajnálni.
Annak mondjuk örülök hogy a férjem nem olyan mint az öccse,ő magátol mondta hogy ha mégse jön össze a saját,akkor fogadjunk örökbe.
Aha, egyre szebb a történet... Nekem itt mar hiteltelen de jo,legyen....
Igy, hogy megy a csaj a levesbe mert ugye nem tovabb szaporithato mindegy, nem foglalkoznék vele...
Ha sogornom kent tekintenek ra, akkor viszont megbocsátanek es támogatnám amiben csak tudom....
Először is!
Ez gusztustalan, hogy ilyen emberek vannak.
Nem vagyok keresztény, de akkor is! Ez milyen már, hogy itt a pokolra kívántok egy ismeretlent? Meg hogy megérdemelte???
Gusztustalanul viselkedett, ez nem menti fel, az oké, nem tudni mi vitte rá, nem ismerjük az egész történetet, csak a töredékét! Senkit sem szabad elítélni!
Kérdező!
Ezeket konkrétan a fejedhez vágta a nagy családi eseményen, ezekkel a szavakkal??
Megértem, hogy rosszul esett, még ha nem ezeket a szavakat használta, akkor is, mert ez tényleg undorító.
De az, hogy ő szavakkal megbántott téged,- akinek szívből kívánok minden jót, és egy szép, egészséges kisbabát!- mi az ahhoz képest, hogy ő elveszített egy babát, aki x ideig benne fejlődött??? És akinek sohasem lehet saját gyermeke??
Jó ez nem mentesíti az emberi gonoszságot, de van a világon megbocsátás, meg együttérzés.
Nem kell vele jóban lenned, de talán az együttérzésedet kifejezhetnéd. Vagy csak kerüld el, és ne szólj semmit, nem az hogy még a fejéhez vágd, hogy haha nem sikerült, ahogy egyik válaszadó írta...
Én már veszítettem el babát, és tudom milyen érzem, a mai napig sokat gondolok rá, hiába van két gyerekem...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!