Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Rokoni kapcsolat » Mit csináljak, kitagadtak?

Mit csináljak, kitagadtak?

Figyelt kérdés
Apai ágon szerb vagyok. Anyukám magyar, de az apukája horvát volt, az anyukája meg magyar. Itt jön a balhé,hogy én szégyellem,hogy van bennem szerb. Ezt elmondtam a családnak és most meg kitagadtak. Büszkébb vagyok a horvát és magyar származásomra,mint arra,hogy egy történelemhamisító, agybajos nép sarja legyek.

2016. jan. 19. 18:52
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
100%
Én szerbiai vagyok. Nem vagyok kicsit sem szerb, de az édesapám magyar. Na most. A szerbek közt is van mindenféle, ugyanúgy mint a magyaroknál is. A történelem során nem volt jellemző a két nemzetre a barátságos viszony, de függetlenül ettől, én senkit sem nézek le, mert annak született ami. Vannak magyar és szerb barátaim egyaránt. Nekem meg van a saját véleményem a történelemről, nekik úgyszintén. Nem lehet ezen vitázni, mert mindenki a saját nemzetének dicsőségét védi, én sem fogom azt mondani, hogy nekik volt igazuk, én sem fogom ezt hallani tőlük. Elég nagy baj az, hogy nem tudod elfogadni magadat. Szerintem ha nagyon nagyon messzeire vissza tudnánk vezetni a családfánkat, akkor mindenki találna valami más nemzetiséget, -akire talán nem lenne büszke. Szerintem nagyon gáz az, ahogyan gondolkozol, de ha neked ez a legnagyobb problémád, akkor légy továbbra is büszke a magyar-horvát származásodra, a szerbet pedig ne hangoztasd, ha ez annyira megkeseríti az életedet...
2016. jan. 19. 20:55
 12/16 anonim ***** válasza:
*elírtam. Édesanyám magyar, Apum nem.
2016. jan. 19. 21:04
 13/16 anonim ***** válasza:
35%
Ha zavar, akkor mi a francnak kell mindenkinek kiteregetned, hogy milyen vér folyik benned. Itt születtél, magyarul beszélsz, magyar vagy, és kész. Úgy látom az agybajt is örökölted, hogy direkt generálod magadnak a problémát.
2016. jan. 20. 17:57
 14/16 anonim ***** válasza:

Mindegy, hogy milyen vér folyik az ereidben.

A mondataidat illemtudóan mond el, és a felmenőidet ne szégyeld soha. Egyrészt ezt nem befolyásolhatod, nem változtathatod meg, akkor meg törődj bele és ne rugózz rajta!

Neked majd hogyan esne, ha valaki úgy mutatna rád, hogy ez a szar magyar alak az apám.

Ne a származásodra legyél büszke, mert az nem a te érdemed. Amit te értél el, arra legyél büszke.

Amikor a származásodra büszke vagy, akkor éppen olyan vagy, mint a szerbek. Nem veszed észere, hogy éppen emiatt haragszol rájuk?

2016. jan. 21. 23:26
 15/16 szatam9a ***** válasza:
de mi köze ehhez másoknak? egyébként milyen böngészőt használsz nem tűnt fel a piros aláhúzás ? szégyenlem*
2016. febr. 11. 20:53
 16/16 anonim ***** válasza:
2016. febr. 11. 21:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!