Fiúk! Ti nem szégyenkeztek szüleitek előtt boxerban mutatkozni?
Figyelt kérdés
2016. jan. 3. 09:20
11/21 anonim válasza:
Ha a család női/lánytagjai nincsenek otthon akkor még boxert sem hordok.
Minek?
12/21 A kérdező kommentje:
Utolsó! És ha apukád otthon van? Előtte nem szégyenkezel teljesen meztelenül? Boxerben nyilván én sem, de teljesen meztelenül nem mutatkoznék előtte sem.
2016. jan. 3. 22:13
13/21 anonim válasza:
Őt sem zavarja, kérdeztem még régebben tőle, hogy felvegyek-e egy boxert, de azt mondta, ahogy nekem kényelmes. Nyilván látott már meztelenül. Meg amúgy is, ő is férfi, nem gondolnám hogy ez zavarba hozza.
14/21 A kérdező kommentje:
És ő is szokott előtted meztelenül mutatkozni? Még egy kort kérhetnék?
2016. jan. 3. 22:36
15/21 anonim válasza:
Ő nem, de ha véletlenül benyitok hozzá ő sem csinál gondot belőle.
19 éves vagyok és kb. 17 éves korom óta van így.
16/21 A kérdező kommentje:
És erről a család női tagjai tudnak?
2016. jan. 3. 22:52
17/21 anonim válasza:
He-he de tudod vannak akiknek ágyékban szűk a fecske :D Szerencsére nekem is.
18/21 Becike63 válasza:
A kérdésből gondolom, hogy a kérdező tesi óra után soha nem zuhanyzott, illetve kollégista sem volt. /az , hogy katona nem volt abba 100%-ig biztos vagyok/ Ilyenkor szoktam azt mondani: "Hülyeségeket kérdezni itt vagyok én" /na + ez az oldal :)/
20/21 anonim válasza:
Nem mutatkozok senki előtt boxerban, maximum a hálószobában, mielőtt lekerül. Nem vagyok az az alsóneműben flangálós fajta, a nevében is benne van, hogy nem arra találták ki, hogy elől legyen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!