21 évesen babát várok, egyedül kell felnevelnem?
"nem kellene egy olyan nő, akinek egy embrió fontosabb volt, mint a párkapcsolata."
Nem kellene egy olyan férfi, akinek a GYEREKE csak egy problémát jelentő "embrió", akinél fontosabb akar lenni.
Kérdező,sejtettem,hogy nem te pontoztál le,mivel te gondolom pártatlan vagy a kérdésben,mivel te tetted fel:)
Amúgy én nem tanácsoltam,hogy vetesd el.
Én jobban együtt tudnék élni azzal,hogy van egy gyerekem,aki valahol él,de nem én nevelem,de másoktól megkaphatta az esélyt,minthogy elvetetem,és esélyt sem kap.
Inkább vagy örökbeadáspárti,mint abortuszpárti,csak sajnos nagyon nehéz jó örökbefogadó szülőket találni.
Na meg a legtöbb meddő pár hamarabb lombikozik,minthogy örökbe fogadjon.Pedig a vér szerintem nem számít.
kérdező, nekem meg se fordulna a fejemben, hogy gyereket szuljek ilyen helyzetben. én mindenképpen egy erős párkapcsolatba, de meg inkább házasságban vállalnék gyereket. persze itt is előfordulhat, hogy nem jöttök ki, és elvaltok idővel. de alapból úgy terhesnek lenni, hogy az apa már lemondott róla? de semmiképpen sem vagy ezzel egyedül. ez a te döntésed legyen, ne pár netes alaké. a gyerek valószínűleg az apjára fog haragudni, hogy nem törődik vele, nem rád.
kérdés, hogy van e tartalékod? oke, hogy dolgozol, de ha ott kell hagyni ugye a munkát, akkor miből fogtok megelni?
"#51, na akkor mindketten megmenekültök egy várhatóan amúgy se jól sikerülő párkapcsolattól..."
Na ez nagyon mellé ment, mert pont olyan férfi van mellettem, aki szintén úgy gondolja, hogy egy becsúszott baba nem eltörölni való gond, hanem felvállalandó feladat, ami nem veszélyezteti a párkapcsolatot annak ellenére sem hogy egy időre mindketten háttérbe szorulunk.
"Attól, mert számodra láthatóan az élet legfontosabb dolga és legfőbb értelme az anyaság és a gyerek, és minden mást ennek rendelnél alá, más ezt nem feltétlenül így gondolja, nem feltétlen így gondolkodó párt szeretne."
Ebből látszik, mennyire felületes és sekélyes vagy, csak a saját ostoba sztereotípiáid mentén látod a világot.:D
Hivatásom van, amiben sikeres vagyok. Emellett 3 gyerekem van, és nemrég volt az ezüstlakodalmam. Orvosként számomra az élet érték, a megmentésére és nem az elpusztítására esküdtem fel.
Tudom, hogy nehéz lehet egy hozzád hasonló egoista p.csnek szembenézni a ténnyel, hogy bármennyire erőlködik, nem tudja mindenkinek átformálni és eladni a felnőtté fejlődésben visszamaradott, felelősséget vállalni képtelen, önző kis féreg mivoltát jogos elvárásokat támasztó, felnőtt, értelmes férfivé.:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!