21 évesen babát várok, egyedül kell felnevelnem?
Nem tudom hanyadik válaszoló írta, de nem tudsz olvasni?? Mondom dolgozom, van pénzem, nem eltartanak. Miért kéne a szüleimnek felnevelni a babát, nem nekik szülöm. Mellesleg édesanyám inkább felnevelné, mint megöljem.
Ha megszülöm magamnak szülöm, minden kötelességet és felelősséget vállalok ezzel. Nem egy kiskutyáról beszélünk, hogy lepasszolom ha meguntam. 21 éves vagyok, nem 10.
Nekem ugyan volt apám, de sosem voltunk számára elsők, fontosak, én inkább nőttem volna fel nélküle, mint így. Anyámtól minden szeretetet megkaptunk, nem lettünk defektesek.
Párkapcsolatban meg olyan, hogy "nem lehetek első" szerintem elég nagy hülyeség. Nyilván, ha találnék valakit együtt élünk, alkalmazkodunk egymáshoz, egy felnőtt férfi csak nem veri már ki azért a balhét mert a gyerek beteg, ápolni kell, ezért nem megyünk mit tudom én hova.
Az a pár hetes embrió a pasi húsa és vére, a saját gyereke, akit közös erővel hoztak össze.
És ha már itt tartunk, a pasi a komoly elköteleződés helyett inkább a függetlenséget választotta.
Nem hinném, hogy bárkinek is a szemére vethetne valamit, különösen nem a nőnek, aki azt a "bűnt" követi el, hogy nem akarja megöletni kettejük gyerekét.
El lehet persze húzni a fenébe, de a sértett, felsőbbrendű duma nélkül, annak ugyanis nincs erkölcsi alapja. Becsületesebb bevallani, hogy az illető nem áll készen a felelősségvállalásra - még ha sérül is ezáltal a túlpumpált egója.
Azt nem értem sokan miért pontoznak le,mert az ŐSZINTE véleményemet kérik.
Én elmondtam,mit tennék.
Könnyű tanácsolni neki,hogy tartsa meg és happy end lesz a vége,stb.De én rávilágítok a másik lehetőségre is.
Ezt neki kell eldöntenie,csak nem értem miért kell lepontozni valakit,ha nem a "cuki" választ adja:)
Egyébként,ha megtartod a gyereket(mármint te neveled fel),attól még néha beleférhet majd egy kis buli is.
Persze most azt mondod,hogy nem vágysz rá,stb.
Én is ilyen voltam 21 évesen,most 27 vagyok és egyre inkább sajnálom,hogy kimaradt ez a korszak az életemből.
47
Választól függetlenül lettünk lepontozva...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!