Mit kéne csinálnom? (többi lent)
2-3 éve történt ez az eset 16éves voltam..Mamámnál a szokásos módon ünnepeltük a húsvétot. Ilyenkor a család néha iszik egy picit. (nem kell erről semmi rosszat feltételezni) Elmentem tv-zni a keresztapámmal(Ő nem vérrokon) és az unokatesómmal. Beszélgettünk sokmindenről nagoyn jó kapcsolatban vagyunk...És elkezdett simogatni miközben a fiát ölelte. Először nem is nagyon tűnt fel azt hittem hogy véletlen. Aztán kicsivel később feljebb húzta a felsőmet és a csípőmet kezdte el simogatni. Elég kínos volt ez nekem hiszen a nagynéném férjéről van szó őgyhogy elkezdtem távolodni de ő jött közelebb picit és ezekután eljöttem onnan.
Tudom hogy ez nem egy nagy dolog de én azóta is rosszul érzem magamat emiatt.
Szerintem mindenképp beszélj róla a szüleiddel! Lehet hogy nem tűnik komolynak, de ha ezt megtette lehet tovább fajulna. Nyilvános jelzéseket adott afelől hogy úgymond érdeklődik irántad.
Nem neked kell rosszul érezned magad miatta :)
Először: 2-3év eltelt,hogy-hogy most jött ez elő?
A helyedben én is megemlíteném a szüleimnek.Nekem is van keresztapám,de azért nem simogat a pólóm alatt,már ne haragudj.
..valamint családcentrikus,persze,minden pedofil családcentrikus és szereti a gyerekeket..
Honnan tudod,hogy más gyerekkel nem teszi ezt meg? (Ha netán tényleg van benne valami hajlam..)
Valamint ha nem tudod feldolgozni,kérd szakértő segítségét szerintem is.
21/L
Igen,végül is felnőttél,lehet azt mondani,így értem.
A szülők mondjuk tényleg azért "gáz" választás,mert valószínűleg elfogultak a rokonsággal szemben.Nem hinnének neked,szóval szarul reagálnák le.
Először kérd szerintem valami szakember segítségét. Vannak már ingyenesen is,nem kell érte fizetni.
Sok sikert.
Az előző hozzászóló voltam,21/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!