Ti hogyan köszönnétek egy olyan tanárnak aki tanit titeket de rokonotok?
Figyelt kérdés
2015. nov. 1. 22:28
1/11 anonim válasza:
Ugy ahogy a tobbi. Gyerek. Milyen iskola közép vagy általános?
2/11 anonim válasza:
Menj oda hozzá és kérdezd meg mi legyen.
3/11 anonim válasza:
Iskolában ahogy más tanároknak. Iskolán kívül, ahogy megszoktátok a családi összejöveteleken.
4/11 anonim válasza:
Nem kell úgy csinálni, mintha nem lenne a rokonod, ha egyszer az. Ha tegezed, akkor tegezed, nem lehet reggel 10-kor jó napot tanár úr-azni, délután 3-kor meg sziázni. Csak ne csináld feltűnősködve, hanem legyél visszafogott. Harsány köszönés helyett egy mosoly is megteszi.
6/11 DuplaKV válasza:
Jó napot/reggelt!-tel. Ezen nem sértődhet meg, mivel nem tegezed, de nem is magázod.
7/11 anonim válasza:
Egyik osztálytársam apukája a töritanárunk... :) Ez elég közeli kapcsolat ahhoz, hogy a suliban is tegezze, mindenki furának tartaná, ha "tanár úr"nak hívná a saját apukáját. :)
Távolabbi rokonnál már más a helyzet szerintem, de nem tudom, hol húznám meg a határt...
8/11 ISzofi válasza:
Szerintem nyugodtan tegezd, én is azt teszem! :)
9/11 Albertinka válasza:
Szerintem is az a leghelyesebb, ha elmondod neki, hogy van egy ilyen dilemmád, és beszéljétek meg, hogyan legyen. Ha eddig tegezted, talán ezután is megteheted, de tényleg fontos, hogy ne hivalkodó módon.
10/11 anonim válasza:
Jó reggelt, Jó napot, Jó estét kívánok sosem lehet rossz. Mindegy hogy tegezodtok vagy magázodtok ezt mindenkinek ugyanúgy mondjuk, barátnak is, szulonek is tanárnak is..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!