Mit tegyek? A nagynénim súlyos beteg.
Legyél mellette. Mást nem tehetsz, mint segíted, támogatod.
2015. okt. 16. 18:53
Az utolsó heteket próbáld meg vele eltölteni (már amennyire az időd engedi). Nem fogod megbánni, hidd el.
2015. okt. 16. 18:59
3/14 A kérdező kommentje:
Köszönöm az eddigi válaszokat. A sugárkezelés használt egy nagyon nagyon kicsit. :"(
4/14 anonim válasza:
Nem vagyok se orvos se pedig ezoterikus de en azt ajanlom hogy az orvosi modszerek mellett probaljatok ki a humanusabb modszereket is.Pl. almaecet , grep fruit magolaj (par csepp a teaba) , halgattas vele vidam zeneket stb. Remelem segitettem :)
2015. okt. 16. 19:34
Én autoimmun beteg vagyok. Bár ez rövid úton nem feltétlenül halálos, de nekem és a családomnak is nehéz volt a diagnózis utáni idő. Az előző "humánus" dolgok alatt gondolom alternatív terápiát értett. Vigyázz, mert ezek között jó sok az üzleti érdek és az ártalmas is!
Persze nagyon sok minden jó, mint pl. az emelt dózisú c-vitamin, a nyugtató teakeverékek, vagy a meditáció.
Sok mindent nem tehetsz, próbálj meg vidám lenni a társaságában, de ha teheted, ne lengd körül sajnálattal, mert az nagyon visszás tud lenni egy beteg számára.
2015. okt. 16. 19:42
Azért az nagyon jó, hogy csak én vagyok lepontozva... Már egy ilyen kérdésnél is jönnek a trollok pontharcozni? Barmok.
2015. okt. 16. 19:44
Én is le vagyok pontozva, szerintem ezzel nem érdemes foglalkozni :)
2015. okt. 16. 19:58
#7 Az is finom érzés lehet. Na de ne itt offoljunk, a lényeg az, hogy tölts vele elég időt (elvileg akármikor meghalhatNA, de ezzel nem akarlak még jobban lejjebb taszítani). Pozitív kisugárzást próbálj felé nyújtani. Többet nem tudsz tenni sajnos. Amikor mások is jönnek rajtad kívül látogatni, próbáljátok ne úgy nézni rá, hogy mikor lesz a temetése, hanem pozitívan.
2015. okt. 16. 20:25
Figyelj. Anyukamnak mehnyakrakja volt. Agykontrollal meggyogyult, nem kellett muteni, se kemo se semmi.
Nekem is volt egy autoimmun betegsegem. Szinten az agykontroll segitett. Nem vettem reszt a tanfolyamon, csak a konyvekbol tanultam meg. [link]
2015. okt. 16. 22:08
10/14 A kérdező kommentje:
#8: köszönöm a segitséget. De teljesen felépültetek?
Kapcsolódó kérdések: