Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Rokoni kapcsolat » Hogy lehet lerázni 1 kíváncsis...

Hogy lehet lerázni 1 kíváncsiskodó rokont?

Figyelt kérdés

Állandóan azzal foglalkozik, h mit csinálok, mikor hova megyek. Egy átlagos beszélgetés kb. így néz ki:

-Otthon leszel szombaton?

-nem

-mit csinalsz?

-dolgom van

-mit csinálsz?

-csak elmegyek

-mit csinálsz?

-ne kíváncsiskodj!

-DE MIT CSINÁLSZ?????????????

Nem lehet kitérni a válasz elől. Ha mondom, h moziba megyek, akkor jön az, h hány órakor, melyik busszal, kivel, milyen filmet nézel, mikor jössz haza, mész máshova is?

És mindennel ezt csinálja. Nem mintha titkos lenne, de elegem van abból, h ő mindig mindent tudni akar. Ha azt mondanám, h nem mondom meg, akkor is tovább folytatná, egyre erőszakosabban. Sajnos elkerülhetetlen, h beszéljek vele, közeli rokon, szüleimmel is sokszor beszél, velük is ilyen , de ők már feladták és inkább mindent elmondanak neki. Mi lenne a megoldás?

2015. szept. 8. 16:50
1 2 3
 1/23 anonim ***** válasza:
95%
Szólj a szüleidnek, hogy ha legközelebb átjön, hajtsák el a p*csába:)
2015. szept. 8. 17:06
 2/23 anonim ***** válasza:
50%
Minden kérdésére azzal válaszolj otthol leszek.😊
2015. szept. 8. 17:07
 3/23 anonim ***** válasza:
76%
Félre hívod, személyesen, és négyszemközt, meg mondod neki, hogy szálljon le rólad, és semmi köze ahhoz, hogy te mikor,kivel, mit csinálsz és szálljon le rólad. Bele a szemébe, négyszemközt. Ez mindig hatásos.
2015. szept. 8. 17:12
 4/23 anonim ***** válasza:
100%
Pedig erre nincs igazán "fájdalommentes" megoldás. Egy járható út van, az pedig az őszinteség: Zavar,hogy állandóan kérdezősködsz, az én életem, az én dolgom, bocsi.
2015. szept. 8. 17:15
 5/23 anonim ***** válasza:
100%

Nálam igy nézne ki a beszélgetés:

-Otthon leszel szombaton?

-nem

-mit csinalsz?

-dolgom van

-mit csinálsz?

-DOLGOM VAN B_SZD MEG!!!

Ennyi, és felfogja. Tetszik, nem tetszik neki, ez van.

2015. szept. 8. 17:29
 6/23 anonim ***** válasza:
100%
A legokosabb, ha MINDEN válaszod CSAK ANNYI, hogy SEMMI KÖZÖD HOZZÁ!
2015. szept. 8. 17:30
 7/23 anonim ***** válasza:
100%

Mintha anyukam lenne...

Neki is mindent tudnia kell, pedig sajat csaladom van, evek ota kulon elek es 27 eves vagyok

2015. szept. 8. 17:33
 8/23 anonim ***** válasza:
100%

Amit az 5-ös ír, az is nagyon jó, én viszont "meglepném":

- Otthon leszel szomabton?

- nem

- mit csinálsz?

- dolgom van

- mit csinálsz?

- MENNYIT SZ.RTÁL LEGUTÓBB?

2015. szept. 8. 17:59
 9/23 A kérdező kommentje:
Köszönöm a hasznos és a vicces válaszokat is. :D Azért azt nem kérdezem meg, h mennyit sz.rt, de lehet, h vmi hasonlót kitalálok, csak 1 fokkal szalonképesebbet. Bár attól tartok, h tényleg csak akkor fog leállni, ha durvábban mondom neki. De ha kikényszeríti, nem tudok mást csinálni, így járt.
2015. szept. 8. 18:12
 10/23 A kérdező kommentje:
#1 Pont az a baj, h ők se bírnak vele. Ha 1x-1x sikerül is kibújnom a válasz alól vagy tudom, h faggatni akar és dierkt nem veszem fel a telefont, akkor elkezdi anyámat cseszegetni, h én milyen vagyok, és ő (az anyám) is milyen nemtörődöm, mert nem foglalkozik azzal, h én mit csinálok és addig hívogatja, mondja neki a rizsát, h anyám már nem bírja és elmond neki mindent. És már otthon is feszültség van, mert megmondtam anyámnak, h neki se fogok semmit elmondani, mert mindent továbbad neki.
2015. szept. 8. 18:19
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!