Más család is ilyen? Nem találok rá jelzőt. :/
még annyit,hogy a leírás alapján látszik,hogy alig ismered a menyasszonyt és a vőlegényt. ha akartak volna hívni, már megteszi hamarabb.
én személy szerint az esküvőmön olyan embereket szeretnék látni akikkel jóban vagyok és ismerjük egymást. nem látom értelmét annak a hozzállásnak hogy hívjunk vissza mindenkit aki meghívott a sajátjára..anyukám szerint meg kéne hívnom azokat akinek voltam az esküvőjén még óvodás koromban.azóta nem is láttam őket ,nem ismerjük egymást.csak feszengenének ők is és mi se éreznénk úgy jól magunkat.szerinetm ennek nincs értelme,de aki mindenkit meghív mert illik az ő tudja..
de ilyen helyzetben nem gáz ha nem mentek el,mert ugye szóltatok időben, a helyeteket és a kaját vissza tudták már mondani.az a gáz ha meghívnak és nem szólsz vissza(Esetleg utolsó napokban) hogy nem mész. de ha jelzed előre akkor nem gáz szerintem
Ez az esküvő téma nálunk is mókás volt.
"Nagybátyám" (apám testvérének a feleségének az öccse) házasodott egy nővel. Állítólag meghívtak (én nem hallottam, faternak mondták asszem) szóban, de közölve lett, hogy ne menjünk el. Amikor ezt meghallottam, akkor ilyen "most hogy is van ez?" fejet vágtam. Meghívnak, de ne menjünk el, mondnom az szép. Megértem, hogy nem csaptak nagy banzájt (lehet hogy nagy buli volt, nem tudom nem voltam ott), de akkor legalább ne is hívjanak meg, ha nem akarják, hogy ott legyünk.
Mindegy az a család anyai, apai ágról is elég fura, részemről biztosan nem fogom meghívni őket, ha egyszer valaha is házasodni fogok (nem valószínű).
Nálunk is vannak olyan távolabbi családtagok, akikkel nagyon ritkán találkozunk. Évek telnek el találkozás nélkül.
Ennek ellenére szoktunk meghívót kapni esküvőre, el is szoktunk menni. Ha nem is az egész család, de úgy intézzük, hogy a család ezen része is legyen képviselve néhány fővel. Más, de ha haláleset történik, akkor is megyünk, jövünk.
Szóval nálunk a nem gyakori kapcsolattartás nem jelent automatikusan rossz viszonyt is. Az ország más-más pontjain élünk, ezért nem olyan a kapcsolat, mint akikkel egy városban lakunk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!