Más család is ilyen? Nem találok rá jelzőt. :/
"Ahova meghívnak, oda illik elmenni. Még ha kellemetlen is."
Ez a hozzáállás savanyítja be az embereket.
Illikből senki ne jöjjön, csak aki örülni akar velem.
A helyetekben egy szép képeslapot küldenék és ezzel letudnám az egészet.
Aki közvetlenül előtte szól, ne lepődjön meg h van már más programotok. Nem várhatja el senki,h ne tervezz semmit hónapokig hátha meghív valaki az esküvőjére címszóval. Így meg h nincs jó viszony, tényleg felesleges elmenni. Ha megsértődnek, gondolom nem fog mélyen érinteni.
."Ahova meghívnak, oda illik elmenni. Még ha
kellemetlen is." - hát én ezzel úgy vagyok ha szívből hívnak és nem az utcán "dobják" az embernek a meghívót még talán fontolóra is venném. De így..főleg hogy se jóban se rosszban nem vagyok a menyasszonnyal. Az anyja, nagyanyja más tészta de ő nem tehet róla hogy ki az anyja, nagyanyja. Engem csak az zavar hogy anyámék felől most jobban anyám a szemétláda, mert ugye szerintük irigy. Szerintem meg képmutatás ez az egész. Sosem voltak ők sem túl jóban a menyasszony rokonaival plusz pár hónapja még hol az egyik hol a másik volt a nagyobb K.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!