Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Rokoni kapcsolat » Más család is ilyen? Nem...

Más család is ilyen? Nem találok rá jelzőt. :/

Figyelt kérdés
Hamarosan esküvő lesz. Nem közeli rokon, anyukám unokatestvérének a lánya esküszik pár héten belül. Már május óta tudjuk hogy lesz esküvő de nem érdekelt hogy nem lapunk meghívót hiszen a menyasszonnyal a szián kívül sosem váltottunk több szót. De anyum testvére ráírt a menyasszonyra "hallom hogy esküvőd lesz" címszóval. Rá következő pár napra anyu és az összes testvére kapott meghívást. Esküvő, fogadás..stb. Véletlen de aznap mikor az esküvő lesz megyünk tesómhoz. Házavatójuk lesz :) most bezzeg mi vagyunk az irigyek és el van könyvelve hogy ezért nem megyünk. Hozzáteszem a menyasszony anyja és nagyanyja az egész családdal hadilábon áll. Mindenkiről tudnak mindent, tipikus pletykafüggő habitus. A menyasszonynak és a vőlegénynek gratuláltam, sok boldogságot kívántam nekik, anyu szintén. De udvariasan visszamondtuk a meghívást. Tudom leszarom tabletta de bosszant a dolog. Csak véleményekre lennék kíváncsi. Köszönöm.

2015. aug. 24. 14:46
1 2
 1/20 Mumusan ***** válasza:
4%
Ahova meghívnak, oda illik elmenni. Még ha kellemetlen is.
2015. aug. 24. 14:50
 2/20 anonim ***** válasza:
100%
Örülj neki, hogy nem kell majd ezekkel sem bájologni az elkövetkező 50 évben.
 3/20 Mumusan ***** válasza:
81%
Egyébként a rossz viszony miatt én tuti felzabáltam volna a fél esküvőt :D
 4/20 anonim ***** válasza:
100%

"Ahova meghívnak, oda illik elmenni. Még ha kellemetlen is."

Ez a hozzáállás savanyítja be az embereket.

Illikből senki ne jöjjön, csak aki örülni akar velem.

2015. aug. 24. 14:54
 5/20 anonim ***** válasza:
100%
Minek mennék olyan eseményre, ahova meghívtak, ha nem szívesen teszem?? A leírás alapján se a menyasszony családjának, se a kérdező családjának nem lenne nagy élmény, minek rontani a levegőt? Mindenkinek jobb, ha nem mennek.
2015. aug. 24. 14:56
 6/20 anonim ***** válasza:
100%
mivel "önszántukból" hívtak meg,szerintem nem gáz ha nem mentek. esetleg egy táviratot lehet küldeni.
2015. aug. 24. 15:08
 7/20 anonim ***** válasza:
100%

A helyetekben egy szép képeslapot küldenék és ezzel letudnám az egészet.

Aki közvetlenül előtte szól, ne lepődjön meg h van már más programotok. Nem várhatja el senki,h ne tervezz semmit hónapokig hátha meghív valaki az esküvőjére címszóval. Így meg h nincs jó viszony, tényleg felesleges elmenni. Ha megsértődnek, gondolom nem fog mélyen érinteni.

2015. aug. 24. 15:08
 8/20 anonim ***** válasza:
91%
ne élj úgy hogy másnak akarsz megfelelni mert sosem leszel boldog
2015. aug. 24. 15:11
 9/20 A kérdező kommentje:

."Ahova meghívnak, oda illik elmenni. Még ha

kellemetlen is." - hát én ezzel úgy vagyok ha szívből hívnak és nem az utcán "dobják" az embernek a meghívót még talán fontolóra is venném. De így..főleg hogy se jóban se rosszban nem vagyok a menyasszonnyal. Az anyja, nagyanyja más tészta de ő nem tehet róla hogy ki az anyja, nagyanyja. Engem csak az zavar hogy anyámék felől most jobban anyám a szemétláda, mert ugye szerintük irigy. Szerintem meg képmutatás ez az egész. Sosem voltak ők sem túl jóban a menyasszony rokonaival plusz pár hónapja még hol az egyik hol a másik volt a nagyobb K.

2015. aug. 24. 15:12
 10/20 A kérdező kommentje:
Hát nem, legalábbis eddig nem sértődött meg se a menyasszony se a vőlegény :) a baj inkább családon belül van. Persze mindenki úgy él és azt csinál amit akar. De ha mi elfogadjuk hogy ők mennek akkor ezt fordítva is kéne. Plusz uram bocsá' de a tesóm házavatója fontosabb. Rá pár napra műtétje lesz úgyhogy duplán.
2015. aug. 24. 15:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!