Nálatok már volt ilyen?
Figyelt kérdés
Visszatekintve gyerekkorodban imádtad az adott rokonodat, de felnőttként tisztában vagy vele, hogyha idegenként találkoztatok volna vele jó messzire elkerülitek, annyira taszító?2015. aug. 2. 20:28
1/6 anonim válasza:
Igen. És nem csak hogy volt, hanem még tart. Persze nem szép ilyet mondani rokonról, de elég visszataszító személy az apai nagymamám.
2/6 anonim válasza:
Igen. Most is tart csak tűröm ... Mást nem tehetek
3/6 anonim válasza:
Attól függ, mit értesz taszítón. Velem most is van ilyen, nem csak gyerekként. Ha valakit közelről ismersz teljesen másnak látod, mint idegenek. Másoknak idegen. Neked egy rokon, egy barát, akihez sok minden hozzáköt, sok közös emlék, stb.
4/6 A kérdező kommentje:
Én pl az anyukámmal vagyok így (sajnos).
Kicsiként ő volt az etalon, olyan szerettem volna lenni, mint ő :)
Így felnőttfejjel meg... Nem érdekli, ha pecsétes a ruhája, hetekig nem mos fogat (ami látszik és messziről érezhető), nincs benne minimális tisztelet sem (templomi esküvő közben a facen beszélgetett valakivel végig, néha odasúgta valakinek, hogy mikor lesz már vége), eszméletlenül pletykás és rosszindulatú.
És ez annyira kiábrándító volt így összegezve, ha pl munkahelyen ismerkedünk meg, akkor inkább kikerülöm :(
2015. aug. 2. 23:10
5/6 anonim válasza:
Aha az unokatestvérem. Nálam 2 évvel idősebb lány, úgy néztem rá mint egy istenre, olyan akartam lenni mint ő. Most már látom, hogy egy önző és gonosz lány. Pl utólag jöttem rá, hogy sokszor direkt úgy csinálta, hogy elkapjanak valami rosszaságért mert tudta, hogy a szüleim megvernek nadrágszíjjal.
6/6 anonim válasza:
Nálam a nővérem lánya . Szerettem es védelmeztem. Ahogy tini lett egy nagyon beképzelt csitri lett. Tetteti hogy vegetáriánus , éjfél után kilestem hogy a sonkát zabálja, nappal pedig mindenkit aki húst evett leszólt hogy Hű milyen undorító . Engem kivéve . Esténként az anyja tudta nélkül 16 évesen megy ki a diszkóba olyan kölyőkkel akinek van komoly párkapcsolata erre hazajön kiszúrt bicikli gumival mert a csaj megtudta hogy a pasijával járkál az én rokonom. Mindenen felhúzta az orrát . Véletlenül megijesztettem és elkezdett csúnyán szitkozódni erre halkan azt mondtam neki hogy többet ilyen rondan ne beszéljen . Pár perc múlva arra jövök hogy anyám üvölt hogy miért kiabáltam a lányra . Ekkor betelt a pohár és elbeszélgettünk hogy álljon mar meg egy kis tisztelet jó lenne . Alig vártam hogy elmenyjen
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!