Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Rokoni kapcsolat » Hogyan lehet beleverni valami...

Hogyan lehet beleverni valami kis észt egy idióta fejébe?

Figyelt kérdés

Az idióta a mostohaapám akar lenni.

A lényeg annyi, hogy van egy 6 éves féltesóm, aki 25 kilóval többet nyom, mint amennyit kor és magasság alapján kéne. A tokája már rétegződött, a hasa lelógós lett, 10 lépcsőfok után már zihál az erőfeszítéstől. Az orvos már évek óta kb visít, hogy próbálják meg egészségesebb, diétásabb életmódra fogni, írassák be sportolni valamit stb

Ennek ellenére a tegnapi étrendje ez volt: reggelire 3 tükörtojás + 1 nagy szelet kenyér, délben egy bohócos gyorsétteremben a legnagyobb menü kólával + fagyi, 2 csomag chips, 1 csomag gumicukor nasiként, uzsonnára csokival leöntött kakaóscsiga, vacsora este 8-kor spagetti volt + kapott egy tábla tejcsokit (amit éjfélig megevett).

Én már nem élek velük szerencsére, csak látogatóban jártam náluk egy hétig.

De: hiába papoltam neki cukorbetegségről, elhízás következményeiről és szövődményeiről (cikkeket mutatva róla), nem használt semmi. Ő nem hajlandó elolvasni semmit, biztos csak ijesztgetés, nem lesz semmi baja, én meg csak irigykedek és rosszindulatú vagyok.

Anyám reakciója csak annyi volt, hogy vállat rántott, hogy ő megpróbált ellentmondani, majd megtanulja, ha az öcsém beteg lesz, őt nem érdekli. Ja, és hagyjam már békén.

És tovább tömik a gyereket :( Pl ő ezt már nem kéri... erre mostohám kérleli, hogy csak az ő kedvéért egyen még, mert így lesz szép.

Ilyenkor mit lehet tenni?

2015. aug. 2. 14:40
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
és anyád mennyivel kevésbé idióta?????
2015. aug. 2. 14:45
 2/9 anonim ***** válasza:
100%
Hat itt anyad a legnagyobb idiota, aki a sajat gyereke egeszsegere vallat rant.
2015. aug. 2. 14:46
 3/9 A kérdező kommentje:
Abban nincs semmi meglepő, sose érdekelték a gyerekei, ha valami bajunk volt a nővéremmel, akkor apám vitt a dokihoz is.
2015. aug. 2. 14:48
 4/9 anonim ***** válasza:
100%
Hát nem tudom. Próbálj meg a tesóddal jó kapcsolatot kialakítani és úgy hátha fog majd rád hallgatni. Előbb utóbb úgy is meg fogja elégelni, hogy piszkálják és nem lesz barátnője mert annyira túlsúlyos. (Félre értés ne essék, azért remélem erre nem nagyon fog sor kerülni.) Meg mutathatsz neki sportokat, hátha megtetszik neki valami. Foci, küzdősportok, ilyesmik.
2015. aug. 2. 15:07
 5/9 intrepid ***** válasza:
Mostohaapád, biztosan sumobirkózót akar belőle nevelni, azért tömi.
2015. aug. 2. 15:22
 6/9 anonim ***** válasza:
Tenyleg a gyerekre próbálj hatni. ha nemet mond a kajara akkor csak nem tomik meg mint a libát...
2015. aug. 2. 17:04
 7/9 anonim ***** válasza:
#4 viccelsz? Egy 6 evest hogyan akarsz azzal ijesztgetni hogy nem lesz barátnője?
2015. aug. 2. 17:04
 8/9 anonim ***** válasza:

Világért se akarnék faji kérdést csinálni a dologból, de mostohaapád nem cigány véletlenül egy kicsit? Náluk szokás ez a "hízzál szépen anyu/apu kedvéért".

Amúgy az öcséd már most is beteg, ha zihál a lépcsőn. Én ezzel érvelnék még egy kicsit.

2015. aug. 2. 22:38
 9/9 A kérdező kommentje:

Az rá az érve, hogy még kicsi, neki több erőfeszítést igényel a lépcsőzés.

Tudtommal nem roma. A szüleinek tényleg sötétebb a bőre, de mivel földeken dolgoznak + állattartásból élnek így valószínűleg a sok napsütés miatt. Egyébként ők is 2 percenként mondták, hogy együnk-együnk, csak szerintem ők le is dolgozzák ezt a non-stop melóval.

2015. aug. 2. 23:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!