Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Rokoni kapcsolat » Anyámat bántják?!?

Anyámat bántják?!?

Figyelt kérdés
Apám egy idegbeteg, nem részletezném. Fél évente kitör belőle az állat, ordít, porig aláz. Csak a négy fal közt természetesen. Fizikailag nem bánt általában, eddig még nem volt ütés, csak próbálta megütni Anyut, de vagy mi védtük meg, vagy ő saját magát. Amíg otthon éltem, azt vártam, mikor szabadulhatok ki innen. Néhány hónapja a párommal elköltöztünk, de tegnap jött a telefon...beleszakad a szívem, hogy ott van egyedül és nem tudom megvédeni. Leginkább csak mellette lenni. Nem a megoldásokra vagyok kíváncsi, tudom, ne foglalkozzak vele, felnőtt vagyok, Anyu költözzön el, stb. Inkább arról meséljetek, kérlek, hogy hogyan lehet ezt feldolgozni?!? Vagy nem lehet?

2015. máj. 28. 12:06
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
100%
Nekem úgy sikerült elfogadni, hogy beleuntam ebbe ez egészbe. Egész gyerekkoromban hallgattam a folyamatos veszekedéseket meg anyám panaszkodását az alkoholista apámról, nem vagyok hajlandó ezen idegeskedni még most is, hogy már elköltöztem otthonról. Így, hogy már kicsit eltávolodtam anyámtól, már tudok ésszerűen gondolkodni és nem vagyok elfogult vele szemben. Pár éve még azon a véleményen voltam, hogy jaj szegény anyám, ő az áldozat, sajnálni kell meg minden, de mára már beláttam, hogy megérdemli a sorsát. Lenne lehetősége véget vetnie ennek rossz házasságnak, de nem, ő inkább eltűri, hogy apám időnként hozzávágja az acélbetétes bakancsát, elissza a teljes fizetését és elhordja mindenféle mocskos k**vának. Ha neki ez kell, akkor legyen. Csak maganak köszönheti, hogy ilyen élete van.
2015. máj. 28. 17:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!