Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Rokoni kapcsolat » Megbántott az unokatesóm és...

Megbántott az unokatesóm és még észre sem vette!?

Figyelt kérdés
Volt egy missed ab műtétem, ahova az unokatesóm vitt el. Sajnos elhalt a baba az 5. héten. Bár nem tervezett gyerkőc volt, megtartottuk volna, van már 2 gyerekünk. Mikor vitt a kórházba unokatesóm megszólalt hogy minek nekünk haramadik gyerek hisz így is szenvedünk? Ezen nagyon megsértődtem. Persze elkezdtem számolgatni hogy mi az amit ő elért és mi az amit mi. Tudom hogy hülyeség volt ennyire felhúzni magam ezen, de bosszant hogy ez a véleménye rólunk. Mi 10 évvel fiatalabbak vagyunk nála. Neki is két gyerek van, lakáshitelük, kocsihitelük van. Nekünk saját kp-s házunk és bár a kocsi megérne egy cserét de az is kp-s. 6-7 éve végtörlesztettünk eladtuk a házat és vettünk egy másikat, felújításra szorulót. Ebben a házban az utolsó szögig minden készpénzből lett megvalósítva. Még csak kölcsön sem kértünk soha senkitől. Átszámoltam hogy csak az elmúlt 3/4 évben költöttünk 500-600ezret a házra. Most lamináltuk le a nappalit és a fürdőszoba is új burkolatot kapott. Mi nagyon büszkék vagyunk magunkra, hogy 28 évesen hitel nélkül is tudunk boldogulni. Nyilván a lakásfelújítás miatt el lett a kocsi egy kicsit hanyagolva, látszik rajta a kora (megjegyzem az ő kocsijuk csak 2 évvel fiatalabb mint a mienk). Ő mindig is az a nő volt aki smink nélkül ki nem lép az utcára aki inkább éhen hal de nike airmax cipő van a lábán jugóból, mert eredetit nem tudja megvenni. És ő néz le minket hogy minek a harmadik baba, hisz szenvedünk??? Annyira megbántott ezzel. nyilván még a terhesség okozta hormonok is játszanak, de ez akkor is sértő. Nem szóltam rá neki semmit mert nem akartam összeveszni. Felhozzam neki a témát hogy mennyire sértő volt? ugyanis így hogy elveszítettünk egy babát, a párommal úgy döntöttünk hogy amint lehet próbálkozni, fogunk. Mert úgyis szeretnénk majd egyszer még egy babát, és fiatalabb én sem leszek, most még 28 évesen időben vagyok, ne 10 év múlva kapálózzak hogy jó akkor még legyen. Ha netán újra terhes lennék nem örülnék neki ha erről pletykálkodna hogy minek nekünk mikor szegények vagyunk. Holott nem is igaz, csak nem vagyunk feltűnőek, nem élünk úgy mint akinek 10szer ennyi van.
2015. máj. 22. 09:03
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
50%
Én ezt a gondolatmenetet sosem fogom megérteni. Hogyan "jöttél rá" arra, hogy nyilván irigykedik a rokonod, mert ti MERTEK vállalni harmadik gyereket, ők meg leálltak kettőnél? Senki nem irigykedik rád, ellenben téged eléggé zavar az unokatesó sminkelése, gondolom nem véletlenül..
2015. máj. 22. 15:44
 12/14 anonim ***** válasza:

Ha valakit missed ab-re viszek, nem mondom azt, hogy minek még egy gyerek?

Az összes többi lényegtelen.

2015. máj. 22. 20:33
 13/14 anonim ***** válasza:

5 hetesen milyen baba, milyen gyerek?

Osztodo petecsomo. Igy kell ra gondolni.

Sok not azert visel meg a veteles, mert a 4-5 hetes embriokra kesz babakent tekintenek. Idegrendszere sem volt meg, nem erzett semmit, nem volt ontudata.

Ennyi erovel minden menseskor sirathatnank a tavozo petesejtet.

2015. máj. 22. 21:09
 14/14 A kérdező kommentje:
Kedves utolsó! Igen, igazad lehet, te is csak egy osztódó sejtcsomó vagy, neked sincsenek érzelmeid idegrendszered és úgy általában intelligenciád, hogy ilyet írsz annak aki egy vetélésen esik át. Tudod sok nő a pozitív teszt pillanatában elfogadja hogy ott egy KISBABA növekszik és fejlődik. És ez így van jól, hisz sokan lemondanak a cigiről onnantól hogy pozitív a teszt, vagy vigyázni kezdenek magukra vitamint esznek. Nos, ha mindannyiunk úgy viselkedne ilyen helyzetben hogy "ááá hagyjad már az még csak egy osztódó sejtcsomó," akkor sokkal több fogyatékos gyerek születne. Mert minek is vigyázni magunkra terhesen, hisz az még nem kifejlett élet... ugyan már, kedves utolsó , szerintem férfi vagy, ha pedig nő, akkor sosem vágytál még úgy igazán egy kisbabára, vagy nincs is gyereked, mert nem tudod milyen érzés egy pozitív terhességi tesztet a kezedben fogni, vagy egy apró maszatot nézni az ultrahang képen, hogy ő ott van! Egy új élet, aprócska de élet!
2015. máj. 25. 13:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!