Megbántott az unokatesóm és még észre sem vette!?
Gyereke(ke)t vállalni felelősen kell. Sajnos nem tud az ember előre tervezni 20-25 évre (egy gyerek ugye addig él veled nagyjából), de gondolni kell arra is, hogy minden életszakaszunk egy darabig tart. Tehát közbejöhet bármi.. betegség, leszázalékolás, munkanélküliség.. neadjisten válás, egyik szülő halála... ). Tudom szörnyen hangzik, de muszáj ezekre is gondolni.
Ezt csak azért írom le, mert én is sok (több) gyerek párti vagyok, de a szemem előtt lebeg közeli ismerőseink sorsa három gyerekkel. A kettő nagyobb, a legkisebb elég pici, és apuka lerokkant (szó szerint!). :( Eddig szépen éltek gond nélkül, de bizony most nagy a gond..
Off!
Nem tudom ki hogy van vele, de én már falra mászom a Nike Airmaxtől. Szerintem már azzal, hogy minden 2. embernek ez van-akár eredeti, ajár hamis - kezd baromira unalmas, már-már ciki lenni.
On!
Kérdező, kívánom, hogy minél előbb jöjjön a baba!
Igen, beszelj vele, hogy nagyon bantottnak erzed magad, de csak egy dologert, azert hogy a drukkolas helyett azt kerdi minek neked baba.
A tobbi tipikus magyar gondolkodas. Te reszedrol hogy mit ertetek el Es milyen cipo kell neki, Le nem hagytam volna, hogy hamis. Sminkel? No kozod hozza? Szerintem o meg ugy gondolta, hogy nem engedtek meg magatoknak semmi extrat, mert hajra, mindent kp-ben akartok fizetni. Semmi koze hozza, habar Sok kapcsolatot szed szet a guri, elni meg nem eltek.
Le nem hagytad volna.
Amugy Te is csak askalodsz, gyereketol kezdve a rongyaiig
Most nagyon off leszek, de egyszerűen muszáj leírnom: kérlek, ne írd, hogy "jugóba", nagyon sértően hangzik, főleg, hogy már nem is úgy hívják az országot... A magyarországiak is megütköznek azon, amikor valaki azt írja: "Magyarba", "Olaszba"... megyünk.
On: érhető, hogy megbántott ezzel, amit mondott az unokatestvéred, én mégsem hoznám szóba ezt így utólag. Esetleg ha lenne még egy ilyen hasonló megnyilvánulása, akkor egy elmés mondattal le kellene szerelni, hogy vegye észre magát. Ne edd ezen magad. Jól írta az egyik válaszoló: külsőségekre megy, eddig is, ezzel is ezt bizonyította. Megváltoztatni a gondolkodását nem hiszem, hogy bármivel is tudnád.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!