Szerintetek bunkóság lenne nem elmenni?
Ez a beszéd! ;) Elmész, s ha még ott is fáradt vagy, mivel rokonokhoz mész, kimented magadat, s ledőlsz egy szabad ágyra pihenni.
A hatos válaszolótól kérdezem, hogy az első válaszadó miért lenne csicska? Valószínűleg jó a viszonya a szüleivel, szereti őket, s úgy gondolja, az a minimum, hogy ha megkérik arra, hogy ne a tv előtt döglődjön vagy éppen egy este ne a haverokkal menjen szórakozni, hanem a családdal együtt töltse azt rokonoknál, akkor azt simán meg tudja tenni. Azért, mert neked rossz a kapcsolatod a szüleiddel, nem más a csicska. Old meg a saját problémáidat, s ne vetítsd ki másokra.
Hagyd 13-as, mindenki magából indul ki. Csak vagyok olyan felnőtt, ha be van ígérve egy rövid látigatás hétvégén, nem hajmosásra meg fáradtságra hivatkozva mentem ki magam, hanem átmegyek kicsit és alszom másnap.
Első voltam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!