Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Rokoni kapcsolat » Miért nem kedves velem apám...

Miért nem kedves velem apám barátnője?

Figyelt kérdés
Nem rég költözött ide én apámmal életem, de mióta megjött hiába próbálok kedves lenni vele akkor is mindig flegma velem és semmi nem jó amit én mondok..pedig segítek neki ahol tudok, megcsinálom a sz.gépét takarítok vele stb de mindig úgy néz rám mint a véres rongyra amikor éjjel kimegyek wc-re akkor az ülőkét is nagyon csendesen hajtom le nehogy rosszat gondoljon és jobban utáljon, és inkább a szobámban eszek. 21/f
2015. ápr. 7. 11:16
1 2
 11/16 A kérdező kommentje:
Apámnak nem szólok mert nem szép dolog árulkodni, közös beszélgetés meg volt már de belém folytja a szót, apámat meg annyira nem érdekli..
2015. ápr. 7. 11:44
 12/16 anonim ***** válasza:
Szerintem a legtisztább az, hogy ha leültök kettesben vagy akár hármasban és megmondod őszintén, hogy te úgy érzed, hogy valami miatt ő nem kedvel és nem érted, hogy mi az oka, mert te szeretnéd, hogy normálisan éljetek egy fedél alatt. Ha nem veszi az adást és nem javul a helyzet, akkor okos enged, és gondolkozz el azon, hogy hova tudnál elköltözni.
2015. ápr. 7. 11:47
 13/16 anonim ***** válasza:
Ha valakit elnyomhatnak azt el is fogják nyomni. Lásd a magyar nép. Máshol mindenért lázonganak nálunk meg tűrnek. A világon nálunk van csak 27%-os áfa, de ezt meg leszarják...
2015. ápr. 7. 11:52
 14/16 anonim ***** válasza:

na kezdünk megint politizálni :)))

Ettől függetlenül: Csak akkor tehet ilyet, ha hagyod. Ha kiállsz magadért, akkor nincs kivel ezt csinálnia.

2015. ápr. 11. 21:04
 15/16 anonim ***** válasza:
Vagy mégis mit vársz, szerinted mit kéne tenned, hogy a dolog változzon?
2015. ápr. 11. 21:05
 16/16 A kérdező kommentje:
Úgy akarok ki állni magamért hogy közben nem sértem meg őt, és azt akarom hogy tudja hogy én maximálisan jó szándékú vagyok, ne legyen már olyan ostoba hogy ennyire egyszerűnek néz engem.
2015. ápr. 11. 22:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!