Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Rokoni kapcsolat » Ilyen rokonokhoz mennyire...

Ilyen rokonokhoz mennyire öltöznétek ki egy keresztelőre?

Figyelt kérdés

Hétfőn lesz a keresztelő (az időjárás miatt írom le), a családom azon része pedig elég gazdag. Az unokaöcsém 1. szülinapjára, ami kertiparti volt, képesek voltak öltönyben eljönni. Imádom őket, de a puccolás nagyon megy nekik.

Soha nem voltam még keresztelőn, nem tudom, milyen ruhában illik menni, főleg ilyen esetben.

Számomra ez nehéz kérdés, mert nem akarom, hogy megsértődjenek, mert nem öltöztem ki eléggé (tudom, hogy megsértődnének miatta)

A keresztelő után étterembe megyünk, nem tudom ez mennyire befolyásolja az öltözéket.

Előre is köszönöm a hasznos válaszokat!

#ruha #ünneplés #keresztelő #nagyzoló rokonok
2015. ápr. 4. 19:54
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
Keresztelőre szerintem minden családnál illik férfiaknak öltönyben, nőknek elegáns blúz-nadrág/szoknya összeállításban vagy egy szolid, ízléses ruhában megjelenni (ugye semmi dekoltázsmutogatás vagy miniszoknya). Ezen szerintem nem változtat az, hogy mennyire gazdag az adott család.
2015. ápr. 4. 22:10
 12/14 anonim válasza:
8%
AMIBEN JÓL ÉRZED MAGAD!!! és nem feszélyez a viselete... :)
2015. ápr. 4. 22:17
 13/14 anonim ***** válasza:

Templom, ráadásul ünnepi alkalom. Szolid, elegáns, nem mini, nem fedetlen vállú, nem dekoltált ruha való, nem hivalkodó színekben. Kiskosztüm, nadrág-blézer, komplé stb.

Elegáns alkalom, elegáns öltözék. Férfinak öltöny, természetesen.

2015. ápr. 5. 11:36
 14/14 anonim ***** válasza:
Térdig érő csizmát semmiképpen.
2015. ápr. 5. 11:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!