Édesanyámon kívül,más rokonommal már nem tartom évek óta a kapcsolatot.
36éves vagyok.
Nálunk a rokonság kb 60 főből áll. Úgy, hogy pl heti-havi akármilyen rendszerességgel nemigazán tartjuk, de van ebből pár család akikkel szoktunk találkozni időnként, de nem rendszeresen, hanem amikor eszünkbe jut vagy van rá idő/lehetőség stb.
Ez kb 3 családot jelent. egyik keresztszülőm/nagynéném, a másik külföldiek(ők elég sokan vannak) és egy vidéki nagycsalád(ők is sokan vannak). velük szívesen tartjuk a kapcsolatot.
A szüleimmel, a húgom családjával, szorosabban két unokatestvéremmel, nagymamámmal.
40/N
Én tartanám,mindig is tartottam volna;ők nem.Ahogy tudtak kihasználtak,ami még nem is lenne baj,de baj van a memóriájukkal is.És megsértődnek,amikor kénytelen vagyok megmondani nekik,hogy az vagy az nem úgy volt,ahogy mesélik.Nem jó,ha valaki kilóg a nem is nagy családból.Jobb lenne olyannak lenni,mint ők.És hasznosabb is.
Igazából talán eggyel se.DE még nem adtam föl.
Anyósomék a szomszédban laknak, így velük sűrűn találkozom. Két nővérem van, sűrűn váltunk emailt, havonta-kéthavonta összeülünk a nagymamánknál egy ebédre, ilyenkor jön a két unokatesó is a gyerekeikkel. Nagyobb alkalmakkor összeülünk a férjem nagymamájánál is, anyósékkal, anyós húgával és családjaikkal is.
Szüleim már meghaltak, apai nagyszüleim is. Szóval a közeliekkel rendszeresen találkozunk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!