Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Rokoni kapcsolat » Megérné fölvenni velük a...

Megérné fölvenni velük a kapcsolatot?

Figyelt kérdés
Unokatesoimat 9 éve nem ládtam.egyiknek tudtommal van 2 gyereke azòta..
2014. máj. 20. 19:46
 1/8 anonim ***** válasza:
Hm nem is tudom nekem is hány van.Van akit gyerek korunk óta nem is láttam.Egyel néha össze futok annyi elég is.szia szia hogy vagytok slussz.
2014. máj. 20. 19:48
 2/8 A kérdező kommentje:
ott se jobb a helyzet :/
2014. máj. 20. 19:51
 3/8 anonim ***** válasza:
Nálunk az a normális, hogy bár csak ünnepekkor találkozunk, de tudunk egymás életéről. Az ember tegye meg, amit szeretne, és te szeretnéd, mert átfutott az agyadon. Elég ha csak felhívod őket, és megkérdezed mi újság...
2014. máj. 20. 19:54
 4/8 A kérdező kommentje:
köszi
2014. máj. 20. 19:59
 5/8 anonim ***** válasza:
Én az unokatesómmal már 20 éve nem találkoztam.(28 vagyok,ő 25) S most nemrég facén felvettem,lesz ami lesz. Visszaigazolt. :) Igy néha beszélünk. De elég nehéz nekünk találkozni mert én Budapesten,ő meg Németben lakik... Azt hiszem.. (Svájcban tanult, s Spanyolban dolgozott sokáig.
2014. máj. 20. 20:22
 6/8 anonim ***** válasza:
Meg. A család összetartásának van egy óriási haszna: sokfelé lehet kapcsolatot felvenni, ha segítségre van szükség. Kiben bízzon meg az ember, ha nem a szélesebb körűen vett családjában ? Nézd meg a gazdag embereket: mindenhol felfedezhető, hogy a sok évtizedes, sőt százéves gazdagok családi vállalkozás során képesek megtartani a vagyont, a politikai befolyást. Ismered a mondást: Mások csak háborúzzanak, te meg házasodj dicső Ausztria.
2014. máj. 20. 20:23
 7/8 A kérdező kommentje:
köszi.mindenkinek
2014. máj. 20. 20:26
 8/8 anonim ***** válasza:
Igen, érdemes lenne, ha ilyen régóta nem "ládtad" őket...
2014. máj. 20. 20:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!