Szerintetek kell ezen aggódni vagy felesleges?
A nővéreméknek van egy 5 éves fiuk, és a sógorom szokta hazahozni az óvodából ő pedig általában úgy vezet,hogy feltekeri a kocsiban a zenét, hangosan énekel, táncolgat,dobol a kormányon és megy, szóval kicsit elvarázsolt, és én is sokszor éreztem már úgy,hogy úristen nem figyel pedig onnét jön egy autó, de mindig figyel, látja,hogy mi van a környezetében, csak úgy jön le az embernek, hogy biztos nem látja mert látszólag nem az útra figyel hanem kitekinget meg énekel.
Szerintem szórakoztató, egyébként nincs rossz hangja sem tehát ilyen szempontból sem rossz, és tényleg jó kedvre deríti az embert, volt már,hogy a mellettünk álló autóból nagyra értékelték a műsorát.
Anyukám viszont aggódik,hogy nem figyel és ebből baj lesz, de már annyiszor megbizonyosodhatott róla,hogy figyel, sosem volt balesete, ő ilyen.
De anyukám pedig egyre komolyabban veszi és egyre indulatosabban fogalmaz ha felmerül ez a téma,hogy hogy vezet a sógorom.(természetesen a gyerek miatt aggódik)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!