Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Rokoni kapcsolat » Szerintetek kell ezen aggódni...

Szerintetek kell ezen aggódni vagy felesleges?

Figyelt kérdés

A nővéreméknek van egy 5 éves fiuk, és a sógorom szokta hazahozni az óvodából ő pedig általában úgy vezet,hogy feltekeri a kocsiban a zenét, hangosan énekel, táncolgat,dobol a kormányon és megy, szóval kicsit elvarázsolt, és én is sokszor éreztem már úgy,hogy úristen nem figyel pedig onnét jön egy autó, de mindig figyel, látja,hogy mi van a környezetében, csak úgy jön le az embernek, hogy biztos nem látja mert látszólag nem az útra figyel hanem kitekinget meg énekel.

Szerintem szórakoztató, egyébként nincs rossz hangja sem tehát ilyen szempontból sem rossz, és tényleg jó kedvre deríti az embert, volt már,hogy a mellettünk álló autóból nagyra értékelték a műsorát.

Anyukám viszont aggódik,hogy nem figyel és ebből baj lesz, de már annyiszor megbizonyosodhatott róla,hogy figyel, sosem volt balesete, ő ilyen.

De anyukám pedig egyre komolyabban veszi és egyre indulatosabban fogalmaz ha felmerül ez a téma,hogy hogy vezet a sógorom.(természetesen a gyerek miatt aggódik)

2015. márc. 11. 20:25
 1/5 anonim ***** válasza:
87%
Női hiszti és beleképzelés.
2015. márc. 11. 20:31
 2/5 anonim ***** válasza:
47%
A sógornak denevér hallása van? Mert ha bömböl a zene, és még ő maga is hangosan énekel, akkor hogy a fenébe hallja a külvilág zaját? Miképpen hallaná meg mondjuk ha mögötte egy ámokfutó jön ezerrel, nyikorgó kerekekkel? Az ilyenfajta vezetés felelőtlen viselkedés ha a vezetőnek utasai vannak.
2015. márc. 11. 20:35
 3/5 anonim ***** válasza:
76%
20 pont a griffendélnek, az első tökéletes választ adott! Az autós okatóm pl mindig az újságot bújta állandóan olvasott mégis az összes veszélyhelyzetben amit okoztam azonnal reagált.
2015. márc. 11. 20:36
 4/5 A kérdező kommentje:
Úgy üvölt a zene,hogy a saját hangját azért hallja, de én nem tudhatom mit hall meg kintről, viszont ha egy ámokfutó jön szerintem tök mindegy,hogy szól e a zene vagy sem, te mit csinálsz ha csikorgó kerekekkel jön az ámokfutó?Na ő is azt fogja...(semmit)
2015. márc. 11. 20:53
 5/5 anonim ***** válasza:
63%
Jaj Istenem. Nők... A semmin is képesek aggódni. Én nem füllel szoktam vezetni (te?) és mégis tudom, hogy mi történik körülöttem. Voltak már baleset veszélyes szituációk, de egyiknek sem volt köze ahhoz, hogy hallok-e vagy sem.
2015. márc. 11. 20:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!