Szerintetek megtehetem, hogy nem megyek el talalkozni a testverem parjanak csaladjaval?
Nincs bajom a pasival, de a noveremmel nem vagyunk vmi joban, mindig is egy nagy háború volt a kettőnk viszonya. Az út rengeteg időt igénybe venne, nekem pedig sem időm, se kedvem smúzolni idegenekkel, akikhez semmi közöm. A családom ki van akadva, hogy ezzel szégyent hozok råjuk. Nem értem, mièrt nem lehet elfogadni a döntėsemret egyszer az èletben.
19L
19 évesen csak van szád, hogy kijelentesd: Nem mész és téma lezárva.
Semmi sem kötelező.
Akkor szépen azt mondod, hogy
- akkor szégyellem magam itthon egyedül. Ti meg menjetek, és vagy megmondjátok az igazat, hogy nem akartam menni, vagy azt hazudjátok, hogy lázasan fekszem.
Ne félj a szüleid verziója szerint minimum bárányhimlős vagy marha kergekóros leszel azon az 1 napon.
Szerintem ilyenkor félre kellene tenni a haragot, itt nem csak te és a tesodról van szó hanem a komplett családról.
Ezzel rossz befolyást kelthetsz mások felé...a másik család felé. Igaz hogy itt most nem a te barátod családjáról van szó, de vannak az életben köteleségek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!